PIOTR - opinia (1) Serwis super zero problenow znaja sie na swojej robocie, zawsze cos... PIOTR Jan - opinia (2) Jest okej. Korzystam od lat. Najpierw Fiesta, teraz Focus Jan Przegląd serwisowy (1) Samochód przyjęty punktualnie na umówiony termin.Miła i fachowa... Jarek
POLECAM! (1) Pierwszy przeglad. Bardzo mila obsluga, znizki, proponuja dodatkowe uslugi,... Łukasz NIE POLECAM! (1) Byłem w EUROCAR na serwisie olejowym Motorcraft Service, przy odbieraniu auta... Wojciech Zmieniłem VW na Forda (2) Jak w temacie, generalnie ma się co rozpisywać, ale po prostu kupując Mondeo... Tadeusz są najlepsi (1) miałam ostatnio porównanie w jakości obsługi w innym salonie i z ulgą na... nina zadowolony (1) Mam juz od nich drugi samochód i przymierzam się do trzeciego.A kupowałem od... Niuniek JAKIŚ ŻART! (2) Umówiłem się na przegląd przed zakupowy auta oraz wymianę filtrów, a także... FORD Nie polecam (2) Eurocar: -Nie polecam serwisu gwarancyjnego poniewaz zawsze znajdą jakąś... Niezadowlonyu Serwis bez zarzutów (1) Serwisowałam samochód (wymiana jakiejś sondy), ceny jak w nieautoryzowanym... Magda Bez zarzutu (3) Focus po przeglądzie 140 tys. W czasie przeglądu mechanicy wykryli grożną... Maria Polecam.... (1) Poszukiwałem samochodu dostawczego. Znalazłem go w Euro-Car w Transit Centru.... Kronos Kompetentny doradca (1) Dzięki panu Karolowi i panu Dawidowi mój samochód udało się naprawić w ramach... Maciej Dostałem co chciałem (1) Szukałem szukałem i znalazłem ciekawy samochód z niezłą znizką. Bezproblemowo... Rafał polecam (2) wycena,termin wizyty,oraz oddzwanianie duzy plus,polecam osobom ktore maja... zadowolony nowy klient Z serwisu korzystałem od wielu lat i wcześniej nie miałem większych - (1) mało tego, byłem przeważnie zadowolony. W ostatnim czasie zmieniłem jednak... andrzeja OK! (1) Dzieki zonie musialem skorzystac z blaharza w Euro-Car (na codzien korzystam... Marko Wszystko O.K. (1) Jako osoba generalnie średnio zorientowana w tematach "motoryzacyjnych" cenię... Szatanek Polecam (1) Po zakupie auta w ramach gwarancji parę razy byłem. Wszystko sprawdzone jak... MM