Polecam salon (1) Finalnie kupiłem w salonie auto. Sprzedawca pełen profesjonalizm. Oprócz... MM Jak chcą to mogą - kontynuacja wspólpracy (1) Na wstępie tylko nadmienie że jestem również autorem wcześniejszej negatywnej... Rafał Błedna diagnoza, ceny z kosmosu (5) Witam, Miałem problem z silnikiem, udałem się więc do ASO EURO-CAR. Najpierw... Rafal
miszane uczucia (3) Kupiłam samochód w salonie ale używany(świeżo sprowadzony).Po miesiącu... iwcia FACHOWA OBSŁUGA ZA ODPOWIEDNIĄ CENĘ (1) Wczoraj korzystałem z serwisu i je4stem bardzo zadowolony, szybko sprawnie i... Maciek Rewelacja (1) Chciałabym bardzo podziękować Panu kierownikowi za rewelacyjną obsługę... Danusia Sprawdzenie w ASO (2) Przed zakupem używanego samochodu, zdecydowałem się na sprawdzenie go w ASO... Michał drogo, dlugo, i nie naprawione (2) ta sama usluga, zakonczona sukcesem w innym warsztacie 3000zl brutto tu dwie... Andrzej Michalski Opieszała obsługa (2) Zgadzam się z innymi, że serwis w Euro Car Gdynia jest kiepskiej jakości.... Kierowca Polecam (1) Kilkakrotnie już gościłem w salonie, przeważnie byłem obsługiwany przez Pana... Kierowca Rewelacja (1) Kupiłem nowe auto - śliczną Fiestę, dla żony. Rewelacyjna jakość obsługi.... Jacek Porazka (1) Jedyny serwis w ktorym wymiana opon z letniuch na zimowe zajmuje 2... Mateusz Śmiech na sali (1) Jedyny serwis w ktorym wymiana opon z letniuch na zimowe zajmuje 2... Mateusy Pęknięty przewód intercoolera (1) Wymiana przewodu intercoolera z robocizną 290 PLN - Ford Focus 2005. Cena... Focus 2005 Nie polecam !!! (2) Oddałem auto do naprawy, po zrobieniu badania technicznego zdecydowałem się... M. Wymieniana część w okresie gwarancji???!!! (1) Jak to jest ? Jeżeli wymieniam coś na gwarancji auta to prawda, że kończy... jowita Jest ok (1) Salon i serwis w porządku. Kupowałam auto w tym roku i nie miałam żadnych... klientka zimno i nudno (1) Według informacji w miejscu oczekiwania na serwis powinien być internet (jest... Winicjusz Asia GA1791J (2) Szybko fachowo i profesjonalnie! Serwis polecam innym użytkownikom marki FORD. Asia GA1791J Profesjonalna i szybka obsługa (1) Polecam serwis w Euro-Car. Profesjonalna, bardzo pomocna i uprzejma obsługa.... Paulina