Sprawdziłem i polecam
Zleciłem lakierowanie SPOT drzwi bocznych z lekkim wgnieceniem na przełamaniu blachy. Wgniecenie wyciągane tradycyjnie, nie mam zastrzeżeń. O samej firmie mało było opinii i przyznam, że byłem pełen obaw jak wyjdzie lakierowanie - marketing nie zawsze idzie w parze z jakością. Lakier trudny, 3-warstwowy. Odbiór auta po 5 godzinach. Z efektu jestem bardzo zadowolony. Odcień dobrany idealnie, nie miałem najmniejszych zastrzeżeń.
Po jednej wizycie myślę, że panowie znają się na robocie i warto powierzyć im autko. Gratuluję fachowości Panu Jarkowi.
Cena nie jest konkurencyjna wobec zakładu w szopie, ale chyba nikt w takim tempie tak dobrze nie lakieruje. No i mały detal - przydałaby się jakaś folia na siedzenia i dywaniki.
Ogólnie - przyjechałem "z ulicy", sprawdziłem i się nie zawiodłem.
Po jednej wizycie myślę, że panowie znają się na robocie i warto powierzyć im autko. Gratuluję fachowości Panu Jarkowi.
Cena nie jest konkurencyjna wobec zakładu w szopie, ale chyba nikt w takim tempie tak dobrze nie lakieruje. No i mały detal - przydałaby się jakaś folia na siedzenia i dywaniki.
Ogólnie - przyjechałem "z ulicy", sprawdziłem i się nie zawiodłem.