Sprawdzone pole namiotowe :)polećcie cos :)

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Chcielismy w tym roku z dzieciakami pojechac do Tardy na pole namiotowe tylko dawno tam nie bylismy i nie wiemy czy jest znów płatne czy tak jak bylo 2 lata temu bezpłatne a w necie nie moge nic znaleść :(
Moze polecicie jakies fajne pole namiotowe z przystepnymi cenami :) oczywiscie najlepeij nad jeziorem :)

z góry dziekuje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprawdzone pole namiotowe :)polećcie cos :)

Mogę polecić pole namiotowe w Tleniu - w Borach Tucholskich nad jeziorem Żur. Pole z zapleczem sanitarnym, wyp. sprzętów wodnych, ładnie położone, blisko do knajpek i kawiarenek - miejscowość typowo rekreacyjna. Byłam kilka razy i polecam.

dzieki poszukam w necie :) ja bylam w Tleniu na koloni hehe :)

PÓŁwysep Lipa, ale ostatnio jest trochę głośno, świetne zaplecze, plac zabaw, animacje, ja w tym roku jadę pod namiot ale do Chorwacji ale chętnie dowiem się o ciekawych polach w Polsce

A ja z rodzinką jeżdzę do Chmielna do ośrodka Bachus :). Jeziorko czyste, sanitariaty naprawdę ok i ceny przystępne. W zeszłym roku byliśmy co weekend w tym niestety brak czasu nam nie pozwolił na to czego baaardzo żałujemy :(

Inne tematy z forum

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (116 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...