Sprawdzony MAKIJAŻ :-) :-) :-)
Ciągłe pytania o makijażystki, te które biorą po 200 zł albo takie które w ostatniej chwili nawalają. Polecam moją dobrą wizażystkę z której usług korzystam od kilku lat. Maluje pięknie, jest prawdziwą profesjonalistką i zawsze wyglądam inaczej a jednocześnie fenomenalnie!!! Raz nawet przyjechala jak miela 39 st goraczki, pomimo ze to nawet nie byc slub! Mozna naprawde na nia liczyc :)
Dziewczyny niestety ona nie ma portfolio- ma tak duzo klientek stalych, ze nawet nie zdazyla sobie zrobic, ale spokojnie możecie do niej zadzwonic, wiem ze ma wolne terminy jeszcze w tym roku, wiec jesli chcecie miec fachowy i swietny makijaz podam jej nr. Ach !!! za makeeuo bierze 100zł jej nr to 501415137 nazywa sie anna sykutera
dodam ze zawsze dojezdza do kazdej klientki
Dziewczyny niestety ona nie ma portfolio- ma tak duzo klientek stalych, ze nawet nie zdazyla sobie zrobic, ale spokojnie możecie do niej zadzwonic, wiem ze ma wolne terminy jeszcze w tym roku, wiec jesli chcecie miec fachowy i swietny makijaz podam jej nr. Ach !!! za makeeuo bierze 100zł jej nr to 501415137 nazywa sie anna sykutera
dodam ze zawsze dojezdza do kazdej klientki