Ponieważ w grudniu zeszłego roku napisałem niepochlebną opinię o p.Pawelczyku, to jestem mu wienien przeprosiny i sprostowanie. Chodzę do różnych dentystów co 1-2 miesiące. Ponieważ od umieszczenia komentarza miałem jeszcze jedną wizytę (na Fieldorfa u pani Ani), to muszę mu zwrócić honor.I okazało się, że p.Pawelczyk jako jedyny wykrył wszystkie moje ubytki na jednej wizycie. Wszyscy pozostali wykrywali tylko niektóre. Ale łącząc razem ich diagnozy powstaje obraz ubytków taki jak przedstawił p.Pawelczyk. Swoją drogą to ciekawe, że każdy stomatolog mówi co innego. Byłem u stomatologa, który stwierdził, że p.Pawelczyk dobrze założył plombę a objawy bólowe mogą być spowodowane tym, że ubytek był głęboki i może być jednak konieczne leczenie kanałowe (podobną diagnoze wystosował p.Pawelczyk z Eurodentu). Jest to opinia inna niż opinia dr Marcinkowskiego z gabinetu na Fieldorfa. Ponieważ nie jestem stomatologiem, trudno mi to wszysko ocenić. Okazało się, że jako jedyny wykrył wszystkie ubytki. Wygląda też na to, że plomba jest założona dobrze a stawiana diagnoza była celna.
Niestety pacjencie, póki nie masz wiedzy medycznej, to jesteś skazany na to co twierdzą lekarze i tyle...