Sprzedają i montują cześci ktorych nie potrzebujesz
poprosilem o wymiane słąbo dzialajacych hamulcow i zostaly one wymienione na nowe po czym dowiedzialem sie ze byly dobre tylko byly zle ustawione. to wszystko widzial wlasciciel sklepu ktory stanal po stronie pracownika i powiedzial mi, ze zostały one wymienione bo ja chcialem i nie przejal sie tym ze to oni sa specjalistami. nastepnie powiedzial swojemu pracownikowi aby oddal mi stare hamulce ktore byly jeszcze dobre. zaznaczm ze wczesniej nie planowali mi ich oddac. nastepnie pracownik przyniosl mi brudne hamulce i dal je bez zadnego woreczka prosto do reki.
DEFINITYWNIE NIE POLECAM TEGO LOKALU MI ZE PROMOJA SIE JAKO SPECALISCI A WYCHODZA NA MATERIALISTOW KTORZY SKORZYSTAJA Z KAZDEJ OKAZJI ABY ZAROBIC NA NIEWIEDZY KLIENTA.
JESLI MOZESZ IDZ DO KAZDEGO INNEGO LOKALU, NA PEWNO BEDZIE TAM TANIEJ I MILEJ!!!!
DEFINITYWNIE NIE POLECAM TEGO LOKALU MI ZE PROMOJA SIE JAKO SPECALISCI A WYCHODZA NA MATERIALISTOW KTORZY SKORZYSTAJA Z KAZDEJ OKAZJI ABY ZAROBIC NA NIEWIEDZY KLIENTA.
JESLI MOZESZ IDZ DO KAZDEGO INNEGO LOKALU, NA PEWNO BEDZIE TAM TANIEJ I MILEJ!!!!