Fatalnaobsługa (1) jest to drugi sklep, który odwiedzam (pierwszy - słaby asortyment i rowery z... Artur serwis żenada (1) oddałem rower do przeglądu gwarancyjnego, serwis miał trwać 2 tygodnie a... krasnolud najgorszy sklep rowerowy na świecie! (8) kupiłem tam nowy rower. Serwis tak go przygotował do jazdy ,że gdy wróciłem... wyspiarz
Zdecydowanie odradzam (1) Sprzedawcy wciskają kit aby tylko złapać klienta. Totalny brak profesjonalizmu. Vib Rower górski (2) Stanowczo odradzam sklep i serwis. Kupiłem u nich rower górski Kross level... Paweł NIE POLECAM !!! (1) Nie polecam ze względu na brak profesjonalizmu (albo braku chęci). Naprawy... Paweł fatalne podejście do obsługi posprzedażowej (1) OPINIA ZAWIERA SUCHE FAKTY Rower marki Scott zakupiony w sklepie Wysepka.... tramp82@interia.pl sprzedawca chyba Robert (1) opryskliwy, nieuprzejmy i nie polecam Kazik plusy i minusy (1) Plusy są takie, że jest wybòr, to czego ja szukałem to było. I dla... Michał nie polecam (1) Pewnego dnia kupiłem rower, sprzedawca doradził który by pasował do mojego... Paweł Stanowczo nie polecam (2) Miałem wątpliwą przyjemność zostawić rower w serwisie. Jednak ceny części... Adam nie polecam (3) Miałam wątpliwą przyjemność być tam kilka razy. Pierwszy raz podczas... sl0910 zdecydowanie NIE! (2) właściciel porażka, dawno nie spotkałem się z tak gburowatym gościem.... Tomek Super!!!! (1) Tak, tak , tak!!!!! Obsługa superowa, wybór rowerów spory. Do tego na miejscu... K. opona (2) kupiłem oponę 16x2.125 za 35 pln ----szukajcie tańszych sklepów maks Aspect 29 (2) Zastanawiałem się nad dwoma modelami, sprzedawca bardzo jasno wytłumaczył mi... rowerzysta odradzam serwis (1) radzę uważać i dokładnie po każdym serwisie obejrzeć rower. Serwis omijać... Marek mega zadowolona (1) Az musze to napisac, bo pierwszy raz ktos poswiecil mi tyle czasu. spedzilam... studentka Wysepka (NIE) profesjonalizmu (5) W moim rowerze przeskakiwał napęd. Mimo wcześniejszego tel. umówienia,... Piotr sprzedawca młody do dupy (1) Sklep położony w dobrym miejscu ale obsługa okropna, chciałam kupić rower ,... klient