uchwyt dla dziecka (1) Jak się sprzedaje, części i prowadzi serwis , to trzeba mieć czas dla... W. Sobczak Lekko rozczarowuje (5) Sklep w bardzo fajnym miejscu. Spory wybor rowerow i dodatkowego sprzetu.... Tomek Bardzo dobre wrażenia. (2) Byłem tam wczoraj (sobota). Pełno ludzi, ale to było do przewidzenia. Po... Jag
chyba najlepszy sklep rowerowy w okolicy (1) Ostatnio kupiłam tu rower - jestem bardzo zadowolona, w sumie sama nie... kacha Świetny sklep (2) świetnie doradza we wszystkich dziedzinach sa fachowcy od wyczynuwek jak i od... Patrykoski Karol - opinia (1) Sklep ma duży asortyment i to chyba jedyny plus. Ceny wygórowane i UWAGA - na... Karol tak sobie... (1) obsługa średnia, maja problem żeby cokolwiek doradzic. Jakośc usługi oceniam... gośc Najbardziej NIEPROFESJONALNE i OLEWAJĄCE podejście do klienta z jakim w życiu się spotkałem. (1) Kupiłem tam kiedyś rower, który był po prostu WADLIWY! Co odpowiedzieli... PAO borise - opinia (1) bardzo pozytywnie, doczlapalem sie do nich i od razu przy wejsciu obsluga... borise Serwis (1) Sklep ogólnie nieźle wyposażony, w dobrych cenach mają niektóre cześci...... Michał ZADOWOLENI :) (1) Polecamy sklep Wysepka zarowno tym zdecydowanym jak i nie. Sprzedawcy bardzo... S i G Obsługa, obsługa i jeszcze raz obsługa (1) Dobra obsługa to musi być coś, co wyróżnia sklep. W przypadku Wysepki nie... z firmy handlowej obok Zależy co (1) Ogólnie jako sklep z częściami,motorami,skuterami itp polecam.Ale co do... :*&@$! Niefachowa sprzedaż porysowanego szmelcu. (5) Ponieważ chciałem kupić sobie nowy rower i znajomy polecił mi ten sklep... Marcian Świetna obsluga (4) Świetna obsługa w dziale skuterowym.. nawet jak ktoś jest początkujący to... Łukasz Unterschuetz Polecam Wysepkę (6) Nie jestem znawcą roweru, raczej zwykłym użytkownikiem. Rok temu znalazłam... Aleksandra Nie polecam (3) Obsługa sklepu a szczególnie facet z wąsem traktują ludzi od niechcenia.... Kris Nie ma to jak fachowa ocena (3) Pojechałem do serwisu z uszkodzonym tylnym kołem (całe do wymiany) ale... Barney Jak dla mnie OK (2) Polecam sklep Sprzedawca pomógł wybrać rowery dla żony i dzieci.... Conan "Pan ogląda, czy kupuje?" (2) Godzina 18.30, kupujących w sklepie już niewiele w stosunku do tego co dzieje... Krzysiek