nie polecam
Miałam wątpliwą przyjemność być tam kilka razy. Pierwszy raz podczas wybierania roweru: ceny wyższe niż u konkurencji, wybór niezbyt duży (jestem niska), ostatecznie po rower pojechałam do Gdyni. Za drugim razem miałam okazję kupować tarczę hamulcową, którą zamocowano od razu w rowerze. Z montażem pan sobie poradził, jednak nie potrafił już jej wyregulować. Kolejny raz byłam w celu kupienia spinki do łańcucha. Po zakupie poprosiłam o zamontowanie jej (jedna z łatwiejszych czynności, o ile posiada się skuwacz, którego jeszcze wtedy nie miałam). Tu nastąpiła totalna klapa. Pan nie potrafił zamocować spinki, którą przed chwilą sam mi sprzedał. Mój łańcuch zamiast wygodnego zapięcia "zyskał" kilka dorobionych ogniw, które nie pasowały do łańcucha, co można było usłyszeć podczas jazdy, a dodatkowo obniżały znacząco wytrzymałość łańcucha. W obawie przed zerwaniem łańcucha w najmniej oczekiwanym momencie, zdecydowałam zakupić nowy wraz z pasująca spinką, jednak już w innym sklepie. Wysepka dostała jeszcze jedną szansę, gdy szukałam uszczelek do amortyzatora, jednak nie popisali się twierdząc, że takich części nie da się kupić (uszczelki znalazłam w sklepie internetowym).