najgorszy sklep rowerowy na świecie!

kupiłem tam nowy rower. Serwis tak go przygotował do jazdy ,że gdy wróciłem do domu to padłem ze śmiechu :) . Niedokręcone pedały , korba i stery. FATALNY SERWIS!. Pan właściciel niechętnie sprzedawał rower sprawiał wrażenie, iż robię mu krzywdę kupując u niego! Panie chce pan sprzedać to sprzedawaj jak nie to zamknij sklep i już , komuna już dawno minęła!!!!FATALNA OBSŁUGA! NIE POLECAM NIKOMU!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 9

Odpowiedź obiektu

Rzecz dziwna.... Sprzedawca zawsze sprawdza towar przed wydaniem. Szkoda że klient zamiast wyżalać sie tutaj nie reklamował zakupu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 17

Re: najgorszy sklep rowerowy na świecie!

Jedyny sklep, który doradził, żeby nie wymieniać hamulców starego typu na nowe tylko tylko je naprawić, bo są przyzwoite. Nie wciskają towaru za wszelką cenę i moim zdaniem są godni polecenia. Serwis fachowy i zna się na rzeczy.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

W życiu w to nie uwierzę, bo to sklep, który za wszelką cenę wszystko tylko co może wciska na siłę.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 13

A Pawełek wchodzi z różnych adresów IP i sam sobie daje plusy przy swoich opiniach. Ot taki niedowartościowany Brzdąc..:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

kupilem tam nowy rower za 2,500 zl wiec troszke kosztowal kupilem licznik i chlop mi mowi po zakupie ze mi go nie zalozy bo to dlugo trwa ciekawe czemu przed zakupem tego nie powiedzial wiec pojechalem do decathlona i bez problemu zalozyl mi gosc za 10 zl trwalo to moze 10 minut pojechalem zrobic przeglad roweru po zrobieniu 200 km i tak mi zrobili przeglad ze zebym wiedzial ze mi tak zrobia to pojechalbym gdzies indziej odrazu-nie polecam tego sklepu nikomu fatalne fatalne i jeszcze raz fatalne podejscie do klienta -sprzedamy ci rower i pocaluj nas w d...- naprawde omijajcie ten sklep z daleka i oby takich chamow jak w tym sklepie szybko konkurencja wykonczyla
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 7

Czesc Masz rację ten sklep to jakaś pomyłka w zeszłym roku kupowałam dla siebie rower w Buga sport też za niemałe pieniądze i dzisiaj byłam za namową męża rozejrzeć sie w Wysepce za rowerem dla niego i muszę ci przyznać rację obsługa masakra!!!!!!! Siedział tam taki mlody zblazowany chłopczyk który swoim zachowaniem odstreczal a nie zachęcał do zakupu. W życiu tam moja noga nie postanie i wszystkim znajomym też odradze. Zero zaangażowania ze strony tego pseudo sprzedawczyka jakby mógł to by mi powiedział nie zawracaj mi d...py
A rower kupimy jednak w Buga sport tam nikt za kare nie pracuje!!!!!!!!!!
Właścicielu zastanow się kogo zatrudniasz
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Taa, moze nie tyle co sklep ale sam ten serwis to jakies nieporozumienie,
nie wykonuja tak prostej czynnosci jak czyszczenie napędu, gwinty smaru nie widzialy (przezylem szok przy wymianie pedalów) a nejlepsze jakis Idiota posmarowal mi sztyce podsiodlowa tawotem po czym cala ja ponacinal by nie zchodzila w dół czy tez nie obracala sie. to kompletna masakra jakas jest w zyciu czegos takiego nie widzialem mam teraz po tylkiem mega pilnik nizczacy rame roweru od wenatrz.... zaprosili mnie do sklepu bym reklamacje zlozyl i jakos temu zaradzą ale niewiem czy warto tracic czas juz na to.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0