Sprzedam buty zimowe Goretex

Temat dostępny też na forum: Sprzedam Rodzina i dziecko
Sprzedam nowiutkie buty zimowe, oryginalny Goretex, zamówione z USA na prezent, niestety rozmiar nie pasuje :(
Szczegóły tutaj:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/ubrania-i-dodatki/buty-zimowe-goretex-usa-ogl3252748.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzedam buty zimowe Goretex

fajbe sa, ale troszke przesadzlas z cena :P

niestety,za oryginalny Goretex się płaci... Ta cena jest niższa od ceny ich zakupu oraz cen u nas w sklepach :(

Są to buty w które zaopatrują się amerykanskie siły zbrojne.
Bardzo wytrzymałe, wykonane z dobrogatunkowych materiałów. Dlatego takie drogie.

Ps. Ja w 1999 roku kupiłam sobie buty Ecco za 500 zł (mam jeszcze paragon). noszone prawie non stop, bo latem w górach jak i zimą...
Wyrzuciłam je dopiero w tym sezonie, ale tylko ze względu na skruszłałą gumową podeszwę, bo skóra była w znakomitym stanie :)

Ja nie żałuję wydanej kaski na dobre buty

bez przesady buty posiadaja tylko membrane gore !!! Po drugie nie maja nawet podeszwy Vibram jak dla mnie to warte gora 200

Acha firma butow to Rocky a nie Gore :) i prosze tu sa takie nowe i na gwarancji http://allegro.pl/buty-rocky-goretex-790g-usarmy-nowe-7-5r-i1343464306.html

Autorka wątku podała swoją cene i oczywiście milion bezsensownych komentarzy :(
Tu są te buty droższe !
http://allegro.pl/rocky-1000-gr-thinsulate-zimowe-eur-42-i1368981113.html
Więc nie rozumiem dlaczego uważacie, że cena jest nieadekwatna do sprzedawanego towaru.

Kasiu akurat te buty to inna bajka :) Kilka dobrych lat sprzedawalam takie byty i szczerze moge powiedziec ze jest wiele firm ktore bardzo mocno zawyzaja cene taka jest np ecco, campus, alpinus mogla bym tu wymienic jeszcze wiele firm ale te akurat sa najczesciej kupowane bo maja ,,logo'' firmy ktore sa bardzo znane :)

A nie masz może o rozm. większych 2 lata temu mąż kupił sobie takie
i był bardzo zadowolony.

no z jednej strony tak, mzoe moj komenatrz byl bezsensowny ... ale chodzilo mi tylko o to ze buty sa fajne i szukam wlasnie w tym stylu a ze niestety rodzice wyposazyli mnie w duza stope :d nosze 42, 43... ale prawda jest taka ze w FH widzialm buty rowniez z goretexu nieprzemakalne itp ale byly np za 199-299 zl.. a 420, to juz troche przegiecie bo ja np bym nie dala tyle za buty :P

Wiesz Wioletaaa.można kupić np kanapę w markecie za 400zł i można kupić kanapę np. z MP Nidzica za 1800,- Jest to sprawa wyboru .
My bardzo dużo chodzimy i sprawa dobrych butów jest dla nas bardzo ważna.Wolę kupić dobre buty a zrezygnować z innych"luksusów"
ale jest to sprawa wyboru każdy decyduje co jest dla niego ważniejsze

Niestety, mam tylko tą jedną parę, jak wspominałam, był to jednorazowy zakup na prezent, niestety nie trafiony :( Buty te są dla osób, które cenią sobie wysoką jakość i wygodę i przede wszystkim często chodzą w niecodziennych warunkach (np. myśliwi, wędkarze) Jak kogoś interesują zwykłe "zimówki" to oczywiście nawet w Tesco i za 200 zł, jak się dobrze poszuka, można znaleźć...

Inne tematy z forum

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Muza musi grać. (2392 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...