SPRZEDAM LA SPOSA MARTINA (10) Mam do sprzedania luksusową suknię ślubną pochodząca z kolekcji La Sposa.... la_sposa_martina Sprzedam Pronovias Helice - 800 złotych. (3) Witam, W końcu zdecydowałam się sprzedać moją sukienkę którą odkupiłam od... niezalogowana sara13 Sprzedam boską suknię slubną!! (1) SPRZEDAM PIĘKNĄ SUKNIĘ ŚLUBNĄ, ROZMIAR 38 Z KOLEKCJI MON CHERI 19200 Z SALONU... anna
świetnego fotografa odsprzedam 09.07.2011 (3) Odsprzedam termin 09.07.2011 u świetnego, sprawdzonego fotografa. Zapłaciałam... żuczek })i({ Sprzedam NOWĄ suknię ślubną (6) Witam wszystkich:) Do sprzedania mam suknię ślubną z kolekcji Emmi Mariage... Kaeppel sprzedam za 20zł dekoracje do samochodu!! (zdjecie) (5) sprzedam dekoracje na samochod za symboliczne 20zł. :) jest na przyssawki... agata905 odsprzedam fotografa 06.08.2011 (1) meil paulina21821@wp.pl paulina Sprzedam suknie ;) (1) Sprzedam suknie DELTA zakupioną w salonie MARIETTA w Gdyni. Suknia jest... Johana sprzedam Annais Bridal- Carrera (1) witam, sprzedam suknię Annais Bridal model carrera, śnieżna biel, rozmiar... kinga Sprzedam Demetrios 960 (1) Sprzedam przepiękną suknię ślubną Demetrios 960 w kolorze białym. Jest to... Ola sprzedam stroik ślubny - cena do negocjacji (8) raz użyty stroik na szyję i do włosów, z małymi kryształkami i materiałowymi... nusia85 Sprzedam garnitur Pierre Cardin (3) Garniur Pierre Cardin raz ubrany kolor stalowy z kamizelką rozmiar 50 zdjęcia... Młody witam, sprzedam suknię Annais Bridal model carrera (1) witam, sprzedam suknię Annais Bridal model carrera, śnieżna biel, rozmiar... kinga SPRZEDAM SUKIENKĘ TANIO (7) Sprzedam sukienkę Cosmobella 7151 z salonu Lisa Ferrera + bolerko. Rozmiar... ania Sprzedam elegancką suknię ślubna, w kolorze ecru + dodatki (2) Sprzedam śliczną i niepowtarzalną suknię ślubną w kolorze ecru rozmiar 38-40... Agnieszka Odsprzedam termin Hotel Murat (1) Odsprzedam termin: 27.08.2011r. Sala "Lazurowy Błękit" Kontakt: 507-366-758 Anna_i_Stas Sprzedam grzebień ozdobny do włosów, organzę na stoły, sejf na koperty z prezentami (5) Grzebień ozdobny do włosów: Cena: 45zł W kształcie kwiatów w kolorze... korozja Sprzedam buty Ryłko białe r. 37 skórzane (6) buty Ryłko, skóra naturalna, rozmiar 37, z odpinanymi kwiatkami, obcas 7 cm,... korozja Sprzedam suknię ślubną model Honorine"Mariees De Paris" (5) Witam! Sprzedam śliczną suknię francuskiej firmy Mariees De Paris –... syla802 ********Sprzedam suknię "inną niż wszystkie"****** (29) Aż żal sie rozstawac...ale juz czas. Sprzedam moją suknię ślubną wraz z... agu