Sprzedam suknię Cymbeline Dantec (5) Mam do sprzedania piękną, oryginalną, francuską suknię ślubną Cymbeline... Jagódka CINDERELLA FARAGE SPRZEDAM (9) Suknia kupiona w salonie Farage w sierpniu za 3900zł. . Rozmiar to 40/42- bez... CINDERELLA Sprzedam suknię White One 427 (1) Witam! Mam do sprzedania suknię z salonu Madonna w Gdyni: rozmiar 36, wzrost... Milka
Sprzedam NOWE buty ślubne jasny ecru (2) Dziewczyny, mam do sprzedania buty ślubne jasny ecru, rozmiar 40. Kupione w... Marta welon 250cm sprzedam (2) Sprzedam długi welon 250cm,wygląda bajecznie, na przeźroczystym... zuzika Smoking sprzedam (1) sprzedam smoking czarny rozmiar 188/104/90. do tego doloze koszule smokingową... kz sprzedam śliczne buty ślubne.Zapraszam (2) http://allegro.pl/sliczne-buciki-slubne-wesele-kolor-ecru-i1275060982.html sprzedam Sprzedam koronkową suknię z kolekcji Mon Cheri (fotki) (5) Witam. Sprzedam piękną koronkową suknię z kolekcji Mon Cheri zakupioną w maju... malinka30 Sprzedam buty ślubne firmy Menbur roz.39 (4) Posiadam do sprzedania buty kolor yvory(smietankowa biel) firmy Menbur... agawierzbowska sprzedam tanio stroik ślubny na samochód (2) sprzedam stroik ślubny, pięknie wygląda na jasnym i ciemnym samochodzie,... MB Sprzedam kamizelkę ślubną (18) Sprzedam kamizelkę ślubną zakupioną w Sunset Suits. Rozmiar 52. Jeden... Magda+Greg Pronovias Levante sprzedam (4) Witam! Mam do sprzedaży piękną suknię Pronovias Levante z kolekcji Madonna w... b_nowak Sprzedam białą sukienkę ślubną rozmiar 38 /40 (4) Sprzedam białą sukienkę ślubną rozmiar 38 - gorset i spódnica na kole.... Nikusia Sprzedam przepiękną suknię ślubną (1) Wklejam link do sukienki rozmiar 36 na 174. sukienka jest na halce z kołami.... kiti_84 sprzedam sukienkę ślubną Farage Galaxy 4000 (36) Oryginalna sukienka Frage Galaxy 4000 z salonu w Gdyni. Dwuczęściowa, koloru... miszkielka Sprzedam suknię Agnes 1904 wraz z dodatkami (11) Sprzedam suknię ślubną model Agnes 1904 zakupioną w 2009r. w salonie Agnes w... apa11 pepsi,mirnda,mountain dew - sprzedam (23) Mam do sprzedania napoje w butelkach 1l : pepsi - 45szt data do 12.2010... malga sprzedam Annais Bridal model carrera (1) witam, sprzedam suknię Annais Bridal model carrera, śnieżna biel, rozmiar... kinga Sprzedam Wyborową (4) Zostało nam z wesela 45 butelek Wyborowej (0,5l) Chętnie sprzedam po 18 zł za... Mała sprzedam suknię ślubną jak co druga kobietka na tym forum :) (26) http://allegro.pl/item1181870796_piekna_oryginalna_suknia_slubna.html... monika848