Sprzedam suknię Claudia z salonu Marietta rozmiar 36 (1) Sprzedam piękną, białą suknię ślubną model Claudia zakupioną w salonie... justynka:) sprzedam segment (2) ladny segment w kolorze ciemnym bordo stan dobry sprzedam za 300 zl zdjecia... karolina i tomasz Sprzedam suknię Mon Cheri Jolie r.34/36 na 173 cm biała (5) Suknia Mon Cheri Jolie w rozmiarze 34/36 (4 w USA) dopasowana na moje wymiary... korozja
Sprzedam suknię slubną z salonu First Lady (1) Biała z tafty i tiulu z kwiatkiem, z kołnierzem i z kwiatem z boku. Rozmiar... sonne SPRZEDAM SUKNIĘ ŚLUBNĄ Z SALONU MARIETTA z dodatkami (65) Sprzedam śliczną suknię ślubną z salonu Marietta w Gdyni. Kolor: biały... olgusiaa Sprzedam tylko wypróbowany puder Clinique za pół ceny! (3) Witajcie dziewczyny, mam do sprzedania puder matujący Stay matte Clinique... Pudrowa SPRZEDAM PODRÓŻ POŚLUBNĄ NA KRETĘ;-) (31) A więc Drogie Forumki! Sprzedam wycieczkę/podróż poslubna na Krete w dniach... gozdzik Sprzedam markową suknię WHITE ONE 434 zakupioną w salonie Madonna w Gdyni (1) Mam do sprzedania piękną koronkową Hiszpankę z kolekcji WHITE ONE nr 434 w... sylwia Sprzedam śliczną suknie ślubną Amor TANIO (2) Kolor: ecru z hiszpańską koronką koloru starego złota, wyszywana złotą nicią... amamaa Sprzedam program- organizator slubny (2) Sprzedam dostęp do programu online na notatniku slubnym. Fajne funkcje,... marta odsprzedam sale 18.06.2011 kolo wejherowa 75os (3) wiecej informacji pritty18@op.pl koszt sali to 1900zl juz wplacony zadatek... izula HALKA -sprzedam (2) nowa halka z lanetti ,biała z kołem , na 175 wzrostu ,45 zł bea odsprzedam fotografa na 06.08.2011 (1) wiecej na meila paulina21821@wp.pl paulina sprzedam cindarelle farage (2) suknia ekri rozm.38/40 na wzrost 1.68-1.70. do tego mam welon i diadem w... iwona Sprzedam skromną sukienke ślubną (1) Sprzedam skromną, prostą sukienkę ślubną rozmiar 38/40 wzrost 165 + 3 cm... zane sprzedam buty slubne i welon za symboliczna cene (9) http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6103383 ania_dar nnt. Czółenka firmy Canda-skórzane rozm. 38,5 ( stan bardzo dobry)-SPRZEDAM! (8) Cześć dziewczyny, do sprzedania mam eleganckie czółenka firmy CANDA wykonane... madziara84 Sprzedam SUKNIĘ PAPILIO 925 r. 36/38 cena 1 200 zł (4) Witam Mam do sprzedania piękną suknię firmy PAPILIO model 925. Jest lekka,... mery_go Sprzedam welon lamowany ECRU i szal ECRU!!!! (9) Witam mam do sprzedania welon lamowany w kolorze Ecru dwuwarstwowy... marta60188 sprzedam Absolwenta po cenie zakupu (3) Witam mam do sprzedania 100 butelek wódki Absolwent, kupiony został w... Przemek.