sprzedam moja sukienke (10) No niestety:( dojrzalam do tej decyzji:( Sukienke mozna obejrzec tutaj... MadziaK Sprzedam Galaxy 4000-ecru roz 38/40 (4) Chcialabym sprzedac sukienkę Farage Paris- Galaxy 4000 kolor... Yaira SPRZEDAM BIZUTERIE I KAMIZELKE Z MUSZNIKIEM (7) jw.bizuteria bardzo delikatna widoczna na zdjeciach w watku:"jestem juz... pola28
Sprzedam Ramonę (47) Sprzedam Ramonę roz.42-44 wzrost 178+3 cm pobcas. Suknia jest w idealnym... Anna1 sprzedam welon (5) http://img131.imageshack.us/img131/4316/sta400758bb1yf.jpg kupilam w Elja... sylvia sukienka na poprawiny-sprzedam (16) Sprzedam sukienkę na poprawiny lub dla świadkowej. Rozmiar 36, na wzrost 165... mikra Welon lanetti nowy sprzedam 155 cm. (15) Jak w temacie, jak jest ktoś chętny, to zapraszam, welon jest nowy i biały Rina sprzedam kamizelkę dla pana młodego (7) Dziewczyny, jeszcze kamizelkę mam na sprzedaż firmy Diuk. Wzrost 184 cm,... nacia Sprzedam komplet bizuteri... (9) Wiatjcie Mam do sprzedania komplet bizuterii: 1. Naszyjnik z cerkoni... Rija Sprzedam koraliki (6) Dziewczyny, sprzedam koraliki, które zakupiłam do sukni ale nie ubralam. Na 3... nacia SPRZEDAM SUKNIE SAN PATRICKA PO 29 CZERWCA (10) DZIEWCZYNY BEDE SPRZEDAWALA SWOJA SUKNIE PO 29 CZERWCA.CHETNE ZAPRASZAM NA MAILA pola28 suknia na poprawiny i oczepiny sprzedam:) (1) sprzedam piekna suknie balowa.zrobiła duze wrażenie na gościach rozmiar 40-42... gosia123 sprzedam bolerko ślubne (8) Witam, moze któraś z Was potrzebuje bolerko slubne - moja znajoma chce... madzia i bartek Sprzedam piękną suknię Tomy Mariage, Paris (20) Sprzedam suknię firmy "Tomy Mariage", Paris (www.tomymariage.com) zakupiona... Kasia_coditel sprzedam w lipcu sukienke Pronovias model Rubi 36/38 (1) Po 10 lipca sprzedam sukienkę z Firmy Pronovias model Rubi rozmiar z metki... betiblue1 SPRZEDAM NOWĄ KOLIĘ..!!! (10) Sprzedam nową, nie używaną kolię, w kolorze ecru. Tą sprzedaję gdyż zamówiłam... Kropka3103 Sprzedam Suknię Ślubną 38-40 (5) Sprzedam suknię ślubną koloru białego.Suknia składa sie z 2 części:z gorsetu... Mala23 SPRZEDAM SUKNIĘ Ślubną 38/40 (1) Sprzedam suknię ślubną koloru białego.Suknia jest dwuczęściowa:gorset z tyłu... Mala23 sprzedam nowy stroik na samochod bialy/ecru z bordo (9) Hej, mam do odsprzedania nowy stroik (jeszcze zafoliowany) na samochod. W... Gaja B. sprzedam buty (2) jak w temacie rozmiar 36, kupiłam na allegro ale są na mnie za małe... anikia