Sprzedam WELON HAFTOWANY !!! (12) Dziewczynki, może któras z Was chciałby kupić welon haftowany w kolorze... nacia Suknia dla szczupłej sprzedam (3) Sprzeda suknię dla szczupłej, podkreślającą kształty... Profesoris sprzedam sukienke jeszcze nie uszytą :) (10) Sprawa wyglada tak moja dziewczyna zamowila sukienke w styczniu odbieramy ja... aiv3n
Czy ktos korzystal z ogloszen "Sprzedam suknie" na Weselniku? (2) Potrzebuje Waszej pomocy. Nawet 20% ogloszen nie zawiera zadnego kontaktu:... anusia Sprzedam pilnie NOWĄ suknię (15) Sprzedam pilnie nową suknię FARAGE rozm.38, 2-częściową ecry, wraz z nowym... Asiaa Sprzedam lub wypożyczę suknię firmy AGORA (1) Witam!!! Mam do sprzedania suknię ślubną firmy AGORA model 24-35. Suknia jest... magda02 SPRZEDAM ecru AGNES 2005 ROZM. 36 (1) zainteresowane osoby proszę o maila - chętnie podeślę kilka fotek. gonia moje... gonia Pilnie sprzedam suknię ślubną Galaxy z Farage (4) Rozmiar 40-42, w kolorze białym. Mój telefon: 502946044. Zapraszam do... Wiola sprzedam suknię jednoczęciową z salonu Farage (12) Rozmiar 36, w kolorze ecru, atłasowa. Wygodna i lekka. Mój telefon:... anias Po ślubie doradzę :) i....odsprzedam.. (23) Jestem już szczęśliwą mężatką :) 25 grudnia 2005 r odbył się nasz ślub w... nina_k sprzedam etole (2) jak w temacie etola nowa zalozona tylko raz fotki na zyczenie wysle na maila... gosiaczek1976 Sprzedam Suknię Ślubną (2) Sprzedam Suknię za nieduże pieniążki Rozmiar: 36/38 Kolor: ecru ze złotym... moni sprzedam buty (17) Dziewczyny, może któraś z Was będzie zainteresowana kupnem butów na ślub? Ma... Czigra sprzedam kamizelkę z musznikiem (5) Dziewczyny, mam do sprzedania kamizelkę z musznikiem firmy Sunset Suits, w... Czigra jak wszyscy to i ja;) sprzedam suknie... (5) bralam slub 3 i pol miesiaca temu i mam do sprzedania suknie slubna z... mmegi Sprzedam NOWĄ suknie (5) Witam Mam do sprzedania nową suknię ślubną ecru za 690zł. Czy ktoś jest... lanetti sprzedam stroik na samochód (3) Dziewczyny sprzedam stoik na samochód ,wiadomość na priv,cena do... wiktoria sprzedam bielusieńką mieniacą się w świetle suknię (1) sprzedam piękną sukienkę romiar 38 na 170 wzrost. Bardzo oryginalna z różowym... Anula sprzedam bielusieńką mieniacą się w świetle suknię (1) sprzedam piękną sukienkę romiar 38 na 170 wzrost. Bardzo oryginalna z różowym... Anula sprzedam suknię ślubną (10) Sprzedam białą suknię ślubną - gorset i spódnicę. Suknię kupiłam w tym roku... su