Sprzedam sukienke ślubną/wzór salon Elizabeth 2012 (6) Mam do zaoferowania piękną, elegancką i niepowtarzalną suknię ślubną. Wzór... Kasia Sprzedam elegancką suknię ślubną rozmiar 38/40 (14) Sprzedam elegancką suknię ślubną, zakupioną w salonie ( cena pierwotna... Kasia Sprzedam zielone buty roz. 38 (10) Witam, Sprzedam zielone buty- ubrane raz w dniu mojego ślubu. Kosztowały... angelika84
Suknia Farage, model Bari-Bari - sprzedam (6) Suknia z salonu Farage, model Bari-Bari. Skromna, ale naprawdę efektowna!... Ewa Sprzedam piękną suknię ślubną MAUREEN firmy Gala (46) Sprzedam suknię ślubną MAUREEN firmy Gala uszytą w linii A w kolorze białym.... Monika Sprzedam sukienke dla druchny :) (2) Sprzedam sukienkę :) może być dla druchny lub ślub cywilny :) Rozmiar 36,... Kasia Sprzedam buty ślubne na małą stopę:) (5) Witam serdecznie . Mam do sprzedania buty ślubne w kolorze ivory ( kość... Alicja1 sprzedam suknie Egipt (Marietta Mariage) (1) Jak w tytule :) suknia jest biala z czekoladowa tasiemka, rozmiar 38,na... mojazona Suknia ślubna ZASTA ecru (1) Mam do sprzedania suknię ślubną firmy Gala z kolekcji 2012, model ZASTA ecru... Irena sprzedam długi welon ecru (3) Zapraszam na aukcję... ija Sprzedam przepiękną suknię dla prawdziwej królewny AGORA (12) Witam :) Mam do sprzedania śliczną suknię ślubną zakupioną w salonie Langoria... Natalek Sprzedam bolerko ślubne na szczupłą Panią (2) Witam serdecznie. Mam do sprzedania bolerko ślubne w kolorze ivory (kość... alicja1 Sprzedam suknię ślubną Ms Moda r. 36/38 (12) Sprzedam jednoczęściową suknię ślubną firmy Ms Moda model Maja w rozmiarze... MagdaSz Sprzedam suknię ślubna Mon Cheri Jolie 34/36 (1) Mam do sprzedania suknię ślubną z kolekcji Mon Cheri Jolie. Suknia kupiona w... aniak sprzedam łuk z różowych storczyków do dekoracji wejścia (2) witam, sprzedam biały łuk stalowy okryty białą organzą udekorowany mnóstwem... annas Sprzedam suknię La Sposa (1) Witam, Mam na sprzedaż śliczną suknię La Sposa. Model : Sonar. Kolor :... M. sprzedam śliczną suknie ślubną ercu 150zł.!! (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-slubna-ecru-ogl6381045.html Basia wyprzedaż poweselna w kolorze biało-różowym/fuksja/amarant (3) Witam, Mam do sprzedania po swoim weselu kilka rzeczy: -dekoracja auta,... annas sprzedam suknię levante (48) rozmiar 34/32 165 cm wzrostu ecri. Pierwsza właścicielka kupiona w salonie... Rudasun Sprzedam hiszpankę La Sposa, SALA!!! (2) Sprzedam! Madonna La Sposa SALA Drogie Przyszłe Panny Młode, chciałabym... izaqueen