buty slubne roz 35 sprzedam (2) jak w tytule, kolor bialy, lekka platforma . buty NOWE panna mloda Suknia ślubna "Etourdissante", rozmiar 38 (1) Sprzedam piękną suknię ślubną "Etourdissante" z kolekcji Pronuptia Paris z... Calineczka1 Sprzedam kamizelkę+krawat+butonierkę k.ecru, r. 52 (4) Witam, mam do sprzedania kamizelkę. Cena 60 zł. Link do ogłoszenia:... Ditunia1
Sprzedam suknię ślubną Gala model Orlana rozmiar 36 (1) Mam na sprzedaż suknię ślubną firmy Gala model Orlana koloru ecru (bardzo... Ola Sprzedam suknię ślubną 36/38 ->600 zł (welon, buciki, biżuteria gratis!) (4) Witam! :) Mam do sprzedania piękną sukienkę ślubną, która przyniosła mi... marlenix Sprzedam wyjątkową, koronkową suknię EMBLEMA - San Patric z trenem (14) <center>Witam, mam do sprzedania przepiękną, hiszpańską, koronkową... gusiolek czy warto odsprzedać suknię ślubną za 300zł? (14) hej dziewczyny, proszę o opinie. od stycznia br. wystawiłam na forum... esmerlda871 sprzedam garnitur na wysokiego, Tommy Hilfiger (4) Garnitur, szary, nowy (jeszcze z metkami), kupiony w Tommy Hilfiger Tailored... aknahh Pomocy dziewczyny! (5) Dziewczyny potrzebuję pilnie sprzedać tą oto sukienkę:... lalanatala sprzedam krótką sukienke ślubną (1) Witam, mam do odsprzedania krótką sukienke ślubną... Ania sprzedam suknie ślubną rozm 38-40 + bolerko (30) sprzedam suknie cosmobella 7163 zakupiona w salonie lissa ferrera w gdyni na... ewaaa42 suknia ślubna (1) sprzedam suknię ślubną r.38-40 na wzrost ok 160-165. sukienka kupiona była... asica MADONNA san patrick calais + welon 34/36 2200 zł piękna (1) witam, Sprzedam piękną sukienkę zakupiną w salonie MADONNA w Gdyni. Cena... AGNIESZKA Suknia ślubna Snowflake cena 500 zł (3) Sprzedam przepiękną suknię ślubną zakupioną w salonie Farage w Gdyni w 2011... Asia OKAZJA! wyjątkowa suknia ślubna Farage Layla rozmiar 34/36 (10) Sprzedam suknię ślubną koloru ecru, rozmiar 34/36, wzrost 164 + 5 cm . Jestem... presta Sprzedam buty ślubne Arte di Roma (1) Sprzedam buty ślubne Arte di Roma w rozmiarze 37,5 (odpowiada 38) w kolorze... Karcia2303 Sprzedam suknię ślubną Sincerity 3656 oryginał ! (10) Witam, mam do sprzedania przepiękną suknię ślubną oryginalną Sincerity model... natalia.x Dwie sukienki weselne rozm. 40 (2) http://img14.imageshack.us/img14/8281/p2303131402.jpg Granatowa (fotki na... Nika Sukienka weselna rozm. 48 (4) Na sprzedaż piękna sukienka koloru różowego tuszująca brzuszek :)... Nika wyjątkowa suknia ślubna (2) Witam, mam do sprzedania przepiękną suknię ślubną z najnowszej kolekcji... ola