Parasol do ślubu serce na sprzedaż (2) Mam do sprzedania parasolkę białą w kształcie serca.... anuusia sukienka ślubna roz 36/ wzrost ok 165 (1) Hej Dziewczyny oddam sukienkę ślubną dziewczynie, która marzy o białeś... elka Sprzedam suknię ślubną - Marietta (14) Sprzedam suknię ślubną (+ welon + bolerko z tafty) cena do negocjacji... -... ~m
Cymbeline Agadir - sprzedam (57) jw rozmiar 36, raz ubrana, wzrost ~160 (można spokojnie wydłużyć) lili Sprzedam suknię ślubną Gala model Orlana 36/38 (6) Mam na sprzedaż suknię ślubną firmy Gala model Orlana koloru ecru (bardzo... Ola Buty ślubne, gorąco polecam! (7) Sprzedam buty ślubne skórzane, kolor ecri, firmy Ryłko, rozmiar 39, w bardzo... Calineczka1 sprzedam/wypożycze suknie ślubną AGNES 1713, biała, rozmiar 38/36 (98) Dziewczyny Już kiedyś ktoś wpadł na tym forum na taki pomysł, wiec... Agaaa Anna Kara Leander - sprzedam za 50% wartości !!! (10) Mam do sprzedania suknię model Leander z kolekcji polskiej projektantki Anny... lenaaa Garnitur dla wysokiego, sprzedam (3) Dokładne info i zdjęcia tutaj:... aknahh Sprzedam nowe jasno-różowe buciki (6) Witam. Tak jaj w temacie sprzedam nowe, nigdy nie używane buciki. Kolor... Alicja_Damian PILNIE sprzedam SUKNIĘ ŚLUBNĄ 600 zł (2) PILNIE Sprzedam Sukienkę Ślubna model GRETA z salonu DOMINIKA koszt sukienki... Asik2501 suknia 38/40 (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/klasyczna-suknia-slubna-rozmiar... kasia Arttrend wyjątkowa suknnia krótka i długa 2w1 (1) Zapraszam do zapoznania się z moim ogłoszeniem sprzedaży sukienki, jest... Czosnek Sprzedam białe buty ślubne rozmiar 41 !!!!! (4) Buty są białe, lakierowane, na platformie. Ubrane tylko 1 raz, bardzo... tara22 Na sprzedaż (3) Witam Na sprzedaż mam: - podstawę pod tort ( przygotowany na 80-90szt mini... lulka157 sprzedam kamizelkę ślubną w kolorze złamanej bieli (5) Sprzedam ślubną kamizelkę żakardową z fularem i butonierką w kolorze bardzo... nusia85 Sprzedam śliczną figurkę na tort weselny !!!!!! (3) Mam na sprzedaż figurkę na tort. Cena 15zł. Stan idealny. Zainteresowanym... tara22 Sprzedam poduszkę na obrączki !!!!! (3) Śliczna poduszeczka w idealnym stanie. Zdjęcia wyślę na e-mail. Cena 20zł.... tara22 Suknia ślubna papa michel - hama rozm. 36 (2) Do sprzedania suknia ślubna, jak w tytule, link poniżej:... Beata Suknia ślubna Pronuptia Paris 2012 kolekcja Feerie, model Etourdissante (13) Witajcie :-) Sprzedam suknię ślubną Pronuptia Paris 2012 z kolekcji Feerie,... Calineczka1