Szczęśliwa suknia- princessa:) Oryginalna! Piękna! Odsprzedam połowę taniej. (7) Witam, chcę odsprzedać suknię z salonu Bianka, model Vanessa perłowa. Suknia... Karlal Naszyjnik ślubny - białe róże ze srebrem (3) Nowy naszyjnik ślubny na ozdobnym łańcuszku (łańcuszek jubilerski imitacja... Dori Sprzedam ciasteczka z wróżbą (3) Hej dziewczyny, Mam do sprzedania ok. 150 sztuk ciasteczek z wróżbą w... buecka
Wesele 25.25.2013 (1) Korzystałam z usługi ''Limuzyny z Kościerzyny'' kilka dni temu, jechaliśmy... Monika sprzedam NOWY welon z haftem (9) witam:) mam do sprzedania nowy welon z haftem. Tiul jest lekko opalizujący... inka.ja SPRZEDAM SUKNIE ŚLUBNĄ SZYTĄ NA WYMIAR! (1) Witam, zapraszam do przymiarki Szczegółowy opis sukni:... ~Monika Cudowna suknia Agnes nr 10232 rozmiar 42-46 (21) Witam, Jest to suknia firmy Agnes z kolekcji na rok 2010(nr katalogowy... karola Demetrios 1367 (4) Nieprzemijająca elegancja - suknia z kolekcji Demetrios: - rozmiar 38/40 -... Dag_ger Sprzedam przepiękną suknię Pronovias white one 424 rozmiar 36 (1) Mam do sprzedania piękną suknię model Pronovias white one 424 wykonaną z... Bożena Gadżety na wieczór panieński. (5) ODDAM... Może komuś się przyda do zabawy. W zestawie są: słomki do napojów... Mawina Suknia ślubna Biancaneve 509! 38-42 (10) Oryginalny opis i zdjęcie: Suknia ślubna z tafty francuskiej: Suknia ślubna... Sylwia_ sprzedam tanio suknię Agnes 1474 (4) Suknia kupiona 2007roku w salonie Agnes w Gdyni! po weselu wyczyszczona w... karomign sprzedam welon i buty slubne (5) jak w tytule buty rozmiar 35/36 ilona Skienka ślubna z etolą, rybka, r. 36 lub 36/38 + GRATISY (1) Witam, polecam m. in. sukienka ślubną:) w przypadku pytań, wątpliwości-proszę... Kamila Sukienka ślubna w kształcie syrenki koronkowa UNIKAT (3) Witam, Do sprzedania mam sukienkę ślubną w kształcie syrenki UNIKAT Szyta... Aleks Piekny bialy wytlaczany krawat sprzedam okazyjnie (1) Zainteresowane osoby prosze o kontakt na maila madalene19@wp.pl Krawat... MM Sprzedam kamizelkę+krawat+butonierkę k.ecru, r. 52 CENA35zł (4) Link do ogłoszenia z fotkami... Ditunia1 Suknia Marietta Finezja kolekcja 2013 sprzedam w czerwcu (7) Hej Dziewczyny, kupiłam w salonie Marietta suknię Finezja-biel. Suknia... PannaMłoda Suknia AIRE BARCELONA model Barbados z trenem (1) Model Barbados, kolor ecru - 1500 zł. Dodatkowo specjalna halka (tzw.... Aleksandra Suknia jak z bajki! Dla prawdziwej Księżniczki z klasą. Tanio :) (14) Mam do sprzedania przepiękną suknia ślubna, zakupioną w salonie Marietta w... kamilka2106