Sprzedam śliczną białą suknię ślubną !!!! (2) Mam na sprzedaż białą suknię ślubną Juventa z kolekcji Afrodyta. Sukienka... tara22 Garnitur Hilfiger, ślub, studniówka, wesele - nowy (2) Garnitur męski firmy Tommy Hilfiger. Fajnie skrojony i dobrej jakości, jak... aknahh Sukienka dla mamy (3) Sprzedam sukienke dla mamy, rozmiar 42, bardzo dobra jakościowo, solidne... Farida
Sprzedam kapelusz (5) Sprzedam śliczny, biały kapelusz. Używany tylko podczas sesji. Nie umiem... zosiek Sprzedam dekoracje sali weselnej - wazoniki, ramki, lampki (3) Po weselu zostały nam elementy dekoracji na sprzedaż: wazoniki Ikea (idealne... k_bra kapelusz ślubny z welonem ecru pilnie sprzedam (3) kapelusz slubny z welonem ecru, sprowadzony z USA pilnie sprzedam, cena 120 zł annaliz Sprzedam Sukienkę rozmiar 46 - 48 - 50 (16) Sprzedam Sukienkę Ślubną w dużym rozmiarze, jednoczęściową z gorsetem... Gabolek Sukienka na cywilny lub dla Świadkowej 44/46 lub ciążowa (1) Na prośbę wstawiam fotki sukienki Rozmiar 44/46 lub na brzuszek ciążowy.... Dori Sprzedam buty ślubne, białe 5 cm obcas, rozm.38 (16) Sprzedam białe buty ślubne w kolorze białym rozmiar 38, obcas 5 cm. Założone... Marciocha Zjawiskowa suknia Farage r.38/40, sprzedam w super cenie! (15) Witam, Mam do sprzedania przepiękną, bardzo elegancką suknię ślubną... Magdaa Buty! (1) Dziewczyny! Polecam buty - nówki. Baaardzo seksowne :-)... lalanatala sprzedam długi welon ecru (3) zapraszam... ija sprzedam buty r.37 nowe (2) Nowe, nigdy nie ubrane, kupione za 149zł. Cena do ustalenia;) Odbiór Chełm... M. krótka sukienka ślubna 36/38 (1) http://allegro.pl/piekna-krotka-suknia-slubna-36-38-bez-ramiaczek-i3186624909... Ania Białe sandałki r. 39, sukienka na wesele r.M., płaszczyk (2) Zapraszam na moje aukcje:... Justyna Sprzedam suknie slubna (1) Witam Na sprzedaż mam bardzo ładną suknię ślubną w rozmiarze 42 ubrana tylko... Paulina sprzedam sukienkę jak Agnes 1918 (12) Sprzedam sukienkę szytą na rozmiar 38/40 , wzrost 172 + obcas 4cm biała, do... wilczyca246 Sprzedam nową plisowaną spódnicę z ekoskóry Mohito rozm XS kolekcja 2013 (1) Sprzedam całkowicie nową, nienoszoną przeze mnie spódnicę firmy Mohito, z... Wiola Sprzedam halkę pod suknię ślubną (3) Zapraszam do obejrzenia:... weselemia Suknia ślubna S/M, szpilki i welon za 450zł (3) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/ubrania-i-dodatki/suknia-slubna-sm-za-450zl-w... marlenix