SUKIENKA W STYLU HISZPAŃSKI (12) W imieniu mojej siostry wystawiam może komuś się spodoba:) jest na sprzedaż:)... marta Pięknaa suknia ślubna!!!! (1) Sprzedam suknię ślubną zakupioną w salonie Carmen (jestem pierwszą... Emilia Sprzedam Angel Giovani wzrost 174 + obcas rozm. 38 (2) Sprzedam sukienkę Angel Giovani z różową wstążką. Zakupiona w salonie Angel... rosa87
Zwiewna SUknia z Jedwabiu rozm ok 40-42 Sprzedam Tanio (4) Witam Mam do sprzedania suknie z kolekcji ANNa KAra Model Gaya....Suknia jest... Ola Sprzedam suknię ślubną Maggie Sottero- Carla (10) Witam, mam do sprzedania suknię Maggie Sottero model Carla, zakupioną w... jantarka AIRE BARCELONA NURIA z salonu MADONNA tanio! (2) Sprzedam piękną suknię ślubną NURIA z hiszpańskiej kolekcji AIRE BARCELONA... Daria sprzedam sukienkę ślubną (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/piekna-suknia-slubna-ogl5726097... Jazzowa Suknia Ślubna Firmy Angel Model Giovani - Sprzedam!!! (2) Witam, mam do sprzedania śliczną suknię ślubną firmy Angel model Giovani. Jak... Marzena Gajda sprzedam kule ozdobne/kwiatowe (13) Witam Was drogie forumki, z racji poślubnych porządków mam do sprzedania... jozia *****SPRZEDAM SUKNIE,BOLERKO I WELON***** (74) Sprzedam suknie z salonu ślubnego Beauty-model Bianca kolekcja Solange.Kolor... bociany Sprzedam sukienkę cymbeline espera 1500zł (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-cymbeline-espera-ogl5700... Aga Sprzedam Suknia Ślubna, La Sposa, Orotava, negocjuj cenę:) (1) Witam, sprzedaję Suknię Ślubną uszytą na wzór sukni La Sposa, Orotava z... Róża poduszeczka pod obrączki, zawieszki na alkohol - KALIA (15) Witam, posiadam poduszeczkę oraz zawieszki z kalią - dominujący kolor... Kamila dekoracja na samochód (7) Witam, odsprzedam dekorację na samochód - różowe róże z perełkami, piórkami i... Kamila Sprzedam sukienke+bolerko z koronki za grosze:) (12) j. w. rozmiar 36-38, na wzrost 168 + obcas ok 5 cm. Sukienka ma tren... Daria_P sprzedam white one 427 (4) Witam, Mam do sprzedania suknię ślubną zakupioną, w tym roku, w salonie... elazda SPRZEDAM BUTY BIAŁE ROZ. 38 SKORZANE (5) Witam mam do sprzedania białe buty rozmiar 38 skórzane z delikatna wstawka... jjhanna suknia ANGEL 2010 GIOVANI (734) wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną?... angel sprzedam futerko ślubne (4) Witam serdecznie. Sprzedam futerko ślubne,wygląda tak jak na tym zdjęciu... iva:) Sprzedam suknię z salonu Aleksandra w Rumii model Balerina 1 (1) Biała suknia w rozmiarze 36/38 na niewysoką kobitkę-ok. 160 cm, do obcasika 7... Kasia