Suknia Ślubna Cinderella! Piękna :) (6) Sprzedam piękną suknię ślubną zakupioną w salonie Marietta w Gdyni. Suknia... kamilka2106 Buty r 37 ślubne TYLKO 30 zł (3) http://tablica.pl/oferta/slubne-buty-r-37-z-cekinkami-IDGBKN.html 30 zł patka19841 Suknia ślubna Elizabeth Passion E-2244T (16) Suknia ślubna jednocześciowa śnieżnobiała z podpinanym małym trenem.... Marti
SPRZEDAM TANIO SUKNIĘ Z JEDWABIU (3) Witam, mam dos przedania SUknię projektu ANNA KARA model GAYA 2012, suknia co... Olka Niepowtarzalna suknia 36/38 szuka nowej właścicielki (8) Witam serdecznie! Posiadam do sprzedania przepiękną, niepowtarzalną suknię... wojciechoska12 Sprzedam Cosmobella 7099, rozm. 36 clor ecru NOWA :) (15) Sprzedam nową sukientkę ślubną. Suknia nie miała swojej premiery, bo... mamma Sprzedam suknie ślubną GALA model KENDRA (2) Sprzedam suknie slubna Gala model Kendra. Suknia kupiona nowa z salonu,... natalia23 Sprzedam poduszkę na obrączki !!!!! (5) Śliczna poduszeczka w idealnym stanie. Zdjęcia wyślę na e-mail. Cena 25zł.... Gosia Sprzedam białe buty ślubne rozmiar 41 !!!!! (6) Buty są białe, lakierowane, na platformie. Ubrane tylko 1 raz, bardzo... Gosia Sprzedam figurkę na tort weselny !!!!! (7) Mam na sprzedaż figurkę na tort. Cena 25zł. Stan idealny. Zainteresowanym... Gosia SUKNIA ŚLUBNA COSMOBELLA 7524 (3) Witam, mam do sprzedania suknię ślubną Cosmobella 7524, zakupiona w salonie... Gonia11 zamienię na dobrą kawę świeczniki, pudełka na ciasta i muffinki (14) Hej dziewczyny! Zamienię przyszłej pannie młodej do udekorowania np.... olla16 Sprzedam piękną suknię Mori Lee 2415 rozmiar 36/38 (6) Sprzedam piękną suknię ślubną Mori Lee 2415 rozmiar 36/38, biel ivory, na... kasia Suknia na sprzedaż 36/38 PRONAVIAS NEPAL (7) Cześć Dziewczyny, w imieniu mojej przyjaciółki sprzedaję jej suknię ślubną z... Vesna Sprzedam (1) Sprzedam po 27 października 2012 justin alexander 8613 kontakt na... Agnieszka Piękna suknia ślubna- tiul (8) Witam, Sprzedam prześliczną suknię ślubną wykonaną z 3 warstw tiulu. Suknia... DK Piękną Hiszpankę rozm. 38-40 na wzrost 173-177 cm, GRATISY! (1) Witam serdecznie! Sprzedam piękną Hiszpankę na wzrost ok 173-177 cm ( w... Kasia sprzedam kamizelkę z dodatkami męską (1) jak nowa,biała, rozmiar 52, od pachy do pachy 51,długość 62 cena 30 zl... justyna lampiony sprzedam (1) witam, mam do sprzedania 19 szt lampionów (wzór latarnia), białe po naszym... Monika Piękna suknia ślubna z falbanami na sprzedaż! (8) Witam! Mam do sprzedania piękną suknię ślubną Elizabeth Passion E-2494T z... ewa0105