MADONNA suknia ślubna - sprzedam (1) Witam, Mam do sprzedania piękną suknię ślubną MADONNA, White One model... Beata Przepiękna suknia ślubna r. 36+dodatki+kamizelka - tylko 690 zł!!!! (1) SPRZEDAM śliczną suknię SAN PATRICK model ESLAVA... kasia Sprzedam suknię La sposa Fanal 36 z salonu Madonna (16) Sprzedam śliczną suknię ślubną firmy La Sposa, model Fanal. Zakupiona w... paulina
sprzedam suknię ślubną roz. 38-40 (2) Sprzedam... kacha-gda Sprzedam buty ślubne rozm 37 (2) Sprzedam nieużywane białe buty ślubne rozmiar 37. Okazały się na mnie za małe... czarownica84 sprzedam sukine Demetrios 9705 (zakupiona w salone Lissa Ferrera w Gdyni) (2) Rozmiar: 8 Wzrost: ok 168 (z obuwiem) Producent: Demetrios... Ania Bolerko długi rękaw 25zł (1) Mam do sprzedania bolerko szyte na rozmiar ok. 40, szerokość w ramionach -... IAG-GD san patrick Eboli kolekcja 2010 - sprzedam suknię (101) Witam, Mam do sprzedania suknię San Patrick Eboli z kolekcji 2010. Styl... magda123 ZAKAZ SPRZEDAŻY KOSMETYKÓW I RĘKODZIEŁA NA FORUM - nowe kategorie w serwisie ogłoszeń (1) W związku z tym, że w serwisie ogłoszeń stworzyliśmy kategorię... admin137 Mark Shoes rozm. 40 (2) Model: http://www.mark-shoes.pl/img/gallery/big/but_3_markshoes.jpg Białe, z... IAG-GD Suknia Atelier Diagonal Madonna (11) Mam do sprzedania suknię hiszpańskiej firmy Atelier Diagonal, model 2808... bastrzel SPRZEDAM KOMPLET: BIAŁA KAMIZELKA ŚLUBNA CHATTIER ROZM. M+ KRAWAT 70 zł. (6) Oferuję zestaw renomowanej firmy Chattier rozmiar M kolor biały. CENA: 70... kaja Sprzedam kamizelkę ślubną Guarini rozmiar 50 (1) Witam, Mam do sprzedania kamizelkę ślubną firmy Guarini w rozmiarze 50.... Kathrine84 Sprzedam suknie sweetheart 5937 biała (3) Witam, Mam do sprzedania sukienke z tegorocznej kolekcji 2011 amerykańskiej... ciamadziuk Suknia ślubna AIRE BARCELONA (6) SUKNIA ŚLUBNA AIRE BARCELONA ROZ. 36/38 Sprzedam suknię ślubną z kolekcji... Alejandra Sprzedam musznik, kamizelkę i butonierkę, rozmiar M (5) Mam do sprzedania musznik, kamizelkę i butonierkę. Kolor biały, z takim... nefthysa Sprzedam suknię La Sposa DANTE z Madonny - skromna i elegancka:D (27) Hej, Nadszedł czas pożegnać się z moją suknią ślubna:) Zapraszam do... olenka85 Buty ślubne białe rozmiar 40 Sprzedam TANIO (5) Sprzedam buty ślubne ubrane tylko raz w dniu mojego ślubu. Stan butów dobry.... Aga sprzedam śliczne białe buty ślubne r. 38 (3) Witam, Mam do zaoferowania śliczne białe obuwie ślubne o roz. 38. Obuwie... magnollia Sprzedam suknię ślubną Sincerity 3621 (31) Zapraszam... aa1986