po wrzosowym weseleu sprzedam (38) Witam, Po weselu fioletowo-wrzosowym zostało mi wiele gadżetów m.in. -... AsiaO SPRZEDAM KRÓTKĄ SUKNIĘ ŚLUBNĄ (6) Piękna krótka sukienka ślubna z odsłoniętymi ramionami, idealna na ciepły... feema SPRZEDAM suknię w STYLU GRECKIM 34/36 - MARISA z salonu Madonna (27) jw. Suknia – model MARISA- zakupiona w sierpniu 2011 w salonie... bercik
Sprzedam Niebiańska suknię (12) Mam do sprzedania suknie jednoczęsciowa biała oto link... aku sprzedam nowy welon koronkowy 2,8 m (12) Sprzedam nowy, nieużywany welon koronkowy, kolor-śnieżnobiały, długość... nagietek82 Sprzedam BOLERKO, WELON+gratis podwiązka (4) Sprzedam śliczne bolerko ślubne w kolorze jasnym ecru. Wykonane jest bardzo... 02viki Sprzedam diadem-tiarę + gratis spinka grzebyczek w kolorze ecru (5) Sprzedam piękny Diadem-tiarę + gratis spinkę-grzebyczek w kolorze ecru.... 02viki organza ecrue- okazja (6) Polecamy - idelana jako szarfy do krzeseł, ozdoba stołu, dekoracja poręczy,... Ola Suknia ślubna z dekoltem w łódkę, rozm. 34/36, wzrost 172 (7) Zapraszam do przymierzenia i kupna mojej sukni ślubnej!!! Szczegóły:... Agnies sprzedam suknię pronovias abaco z najnowszej kolekcji (46) Sprzedam suknię z Madonny - kolekcja 2011 - model Pronovias Abaco:... Ania1 sprzedam piękną suknię ślubną!!! (37) Witam Mam do sprzedania suknię ślubną szytą w salonie"Tyszkiewicz" w... marlenka cindarella farage 38/40 (2) sprzedam j/w suknia na wzrost od 167 cm do 1,71cm kolor ekri ,w tym welon... VIVA Niepowtarzalna suknia dla eleganckiej panny młodej (2) Witam, Sprzedam niepowtarzalną suknię ślubną z delikatnym bolerkiem, idealnie... Julia Urocza suknia typ PRINCESS-a (29) http://img715.imageshack.us/img715/7357/sprzed.jpg... madlenn suknia (2) za 200zł? mam mnóstwo czasu sprzedam suknie agnes rozmiar 38 (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-slubna-agnes-rozmiar-38-... Paulina dekoracja samochodu w kolorze ecru-sprzedam-gdynia (1) Sprzedam dekorację samochodu: szarfa na maskę zakończona bukietem róż + 4... anika2011 Suknia ślubna lekka i zwiewna sprzedam (5) Mam do sprzedania suknię ślubną uszytą na wymiar na wzrost 170 cm + 5cm... Gosia Sprzedam Allure Bridals rozm.36 z kolekcji 2011 (1) Witam, sprzedam przepiękną suknię ślubną firmy Allure Bridals z limitowanej... taleya SPRZEDAM SUKNIE ŚLUBNĄ MADONNA TRES CHIC Sn_2925 (1) Witam, mam do sprzedania suknie ślubną z Madonny/ tres chic. Poniżej link z... sliwka123