Sprzedam piękną suknię Agnes - marszczony materiał pięknie modeluje sylwetkę (22) Witam! Sprzedam piękną suknię w kolorze śmietankowym. Materiał lekki,... Kasia NOWA sukienka na poprawiny (20) No i stało się, rozstaję się z moją wymarzoną sukienką. Sukienka jest nowa,... a_guniek Sprzedam suknie Maggie Sottero -Claudette (11) Witam przyszle Panny mlode mam do sprzedania suknie Maggie Sottero-... iliana
SUKNIA ŚLUBNA GALA model RAMONA - SPRZEDAM (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-slubna-gala-model-ramona... olcia* Sprzedam biżuterię (3) Hejka :) OFERUJĘ NOWY KOMPLET BIŻUTERII ŚLUBNEJ bądź codziennej :) W KTÓREJ... olimpia20111 Niepowtarzalna SUKNIA slubna (11) Witam wszystkie przyszle Panie Mlode! Sprzed suknie ślubną, w bardzo... kaska1201@wp.pl Sprzedam - La Sposa Gisela z dodatkami (37) Co chwilę pojawiają się nowe forumki, może którejś z was spodoba się "moja"... tokio Welon 25 zł (12) Sprzedam Welon. Nowy Biały. Niestety jednak nie chcę mieć welonu ,gdyż bedę... Madziarrra Sprzedam buty satynowe ecru r. 39 (12) Sprzedam mega wygodne buciki na ślub- przetańczyłam w nich całą noc, kupione... asela Sprzedam suknię w stylu greckim (55) Witam przyszłe Panny Młode:) Mam do sprzedania suknię w stylu greckim, taką... a_guniek Sprzedam kamizelkę ślubna (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/kamizelke-slubna-sprzedam-kolor... nena ozdoby na samochód czerwień z bielą GRATIS (19) sprzedam ozdoby na samochod czerwien z bielą, róże i szarfa +gratis dwie... TURKUS Suknie DWIE (10) 1. Klasyczna kształt: A --> z salonu Madonna Gdynia KOLOR: Ecru... Dejwi Niepowtarzalna suknia firmy MS MODA + gratis (24) Mam do sprzedania suknię kupioną w salonie ślubnym Langoria we Wrzeszczu.... kunegunda81 OZDOBA DO WŁOSÓW ŚLUBNA PIĘKNA DELIKATNA (4) OCZYWISCIE JAK NOWA,STAN IDEALNY RAZ ZAŁOŻONA cena sklepowa 52 zł/ja... patka19841 Bolerko białe LIS piękne z allegro r 42-46 (3) Sprzedam bolerko lis biale piekne,cieplejsze r 42-46 turkus Malaga Farage r. 34/36 ecru/ivory (1) Sukienka po weselu czeka na czyszczenie i nową właścicielkę, chyba tego... koza Sprzedam suknię ślubną PAPILIO 1030 ecru rozm.36 (1) Sprzedam suknię ślubną PAPILIO model DARIDA 1030 w kolorze ecru. Suknia na... Anna Sprzedam Suknię Ślubną GALA Maia (24) Witam, mam na sprzedaż suknię ślubną firmy GALA, model Maia z kolekcji 2010 w... mmadzia Sprzedam suknię ślubną Pronovias z salonu Madonna model LORNA (23) Witam, Mam do sprzedania suknię ślubną PRONOVIAS LORNA zakupioną w... mag.kot