SPRZEDAM Suknię Ślubną Agnes roz.38 (38) Witam! Mam do sprzedania prześliczną Suknię Ślubną firmy Agnes, kolor... humelcio BUTY białe rozm. 36 SPRZEDAM (10) BUTY ŚLUBNE Arturo Vicci rozm. 36 kolor biały kupiłam je za 139 zł, sprzedam... Daria_982 Sprzedam suknię balową. Idealna na poprawiny jak również dla świadkowej (1) Sprzedam suknię balową. Idealna na poprawiny jak również dla świadkowej.... abc...
Suknia ślubna Farage Cindrella rozm.38 SPRZEDAM!!! (1) Sprzedam prześliczna suknię ślubną dwuczęściową typu princessa na wysokość ok... EDZIA SUKNIA ŚLUBNA roz. 36-38 AGNES (5) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/niepowtarzalna-suknia-slubna-36... kasia2012 Sprzedam White One 424 Madonna (14) Witam! White One 424 Sprzedam piękną suknię model White One 424 w... exmonia Sprzedam suknię PRONOVIAS INDIA WHITE ONE 424 rozmiar 34 (3) Sprzedam suknię model PRONOVIAS INDIA w kolorze śmietankowa biel z koronkowym... Bożena sprzedam biala suknie slubna (1) sprzedam suknie slubna... Aska Sprzedam suknię La sposa Fanal 36 z salonu Madonna 900 zł (3) Sprzedam śliczną suknię ślubną firmy La Sposa, model Fanal. Zakupiona w... paulina elegancką suknię sprzedam (1) Jedoczęściowa suknia ślubna z salonu Biała Dama w kolorze zgaszonej bieli z... karola2605 Suknię ślubną z salonu Madonna SPRZEDAM (3) Sprzedam piękną suknię ślubną z kolekcji MADONNA - PRONOVIAS. Rozmiar sukni... Jovita sprzedam suknie San Patrick, model Bahia (10) Mam do sprzedania subtelną i elegancką suknię firmy San Patrick, model Bahia.... magda cindarella farage sprzedam (6) SUKNIA rozm 38/40 wzrost 168/172 ekri... czyszczona ,do tego diadem srebrny i... iwona Sprzedam elegancką suknię Demetrios 1385 roz. 36-38 (4) http://allegro.pl/show_item.php?item=2165149217 Hanka sprzedam buty Anis za 20zł !! (1) Raz użyte, w świetnym stanie. Polecam!... agnesm SUKIENKA ŚLUB CYWILNY (3) Sprzedam rozmiar 36 raz ubrana, buty rozmiar 39 sprzedam najlepiej całość... ssprezynka Sprzedam suknię ślubną rozm. 42 (3) dziewczyny!!!! i na moja suknie przyszedl czas. Cena do negocjacji:) Suknia... asienia SPRZEDAM BIAŁĄ SUKNIĘ ŚLUBNĄ ROZM 42 NA NISKĄ OSOBĘ. PIĘKNE ZDOBIENIA! 800 zł. (9) Suknia jest jednoczęściowa z wszytym, sznurowanym+ mały kryty zamek,... kaja Pronovias Galante 2011 trojmiasto (7) Witam, mam do sprzedania przepiekna suknie z salonu Madonna w Gdyni - model... Basia Sprzedam przepiękną koronkową suknię ślubną z kolekcji ATELIER DIAGONAL, model 1847 (60) Sprzedam przepiękną koronkową suknię ślubną z kolekcji ATELIER DIAGONAL,... santa