Sprzedaż sukni ślubnej - wszystkie

Zakładam ten wątek dla wszystkich ktorzy chcą sprzedać suknię ślubną aby nie zaśmiecać forum to w jednym miejscu będą wszystkie suknie

Zacznę od mojej :)

Moja na sprzedaż http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-rozmiar-48-50-ogl2225802.html

Sprzedam suknię ślubną w kolorze białym. Jestem pierwszą właścicielką . Suknia szyta na miarę. Rozmiar sukni 48 - 50 na wzrost 158 + 8 cm obcas. Suknia składa się ze spódnicy i gorsetu. Spódnica w kształcie litery A . Na wierzchu narzuta z cienkiego materiału z aplikacjami. Spódnicę można zwęzić. Gorset wiązany co umożliwia regulację na mniejszy i większy rozmiar. Gorset na dole marszczony co tuszuje brzuszek. Pod biustem delikatna wstążeczka która powoduje efekt wyszczuplenia. Góra gorsetu wyszywana aplikacjami. Gorset ma cienkie ramiączka które wrazie potrzeby można odpruć. Do sukienki dołączam halke na kole. Suknia układa się bardzo ładnie nawet po wyjęciu z halki koła. Suknia bardzo wygodna , czułam się w niej bardzo swobodnie.

W razie pytań proszę dzwonić 0 782 149 688 lub mail asienkaj@wp.pl

Suknię mżna zobaczyć i przymierzyć w Gdańsku . Przymiarka nic nie kosztuje.

Do sukni dołączam gratis bolerko i welon.

Cena do negocjacji

image

image

image

image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Sprzedaż sukni ślubnej - wszystkie

kontakt: pbanan@gazeta.pl :-D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sprzedam przepiękną suknię firmy Herms model Kytia, zakupioną w salonie Madonna w Gdyni.
Rozmiar 38, 176 cm plus obcas.
Suknia jest w kolorze złamanej bieli. Ma piękny długi tren, który można podpiąć. Jestem jej pierwszą i jedyną właścicielką. Suknia jest w stanie bdb - ubrana 2 razy. Została profesjonalnie wyczyszczona.
Do sukni dodam szal wysadzany - podobnie jak sama suknia kryształkami.

Cena katalogowa za suknię i szal 2500 zł

Chciałabym ją sprzedać za 700 zł.

Więcej zdjęć sukni, wyślę na maila.

image

image

URL=http://img707.imageshack.us

Mam do sprzedania suknie, model z 2009 roku, rozmiar 38. Do sukni dodaje welon, bolerko oraz buty białe rozm 39 (nowe!). Cena 1100 zł za wszystko. polecam, wiecej zdjec i informacji kkarolcia11@yahoo.com
lub nr telefonu 791 691 004.
[URL=http://img707.imageshack.us

Witam wszystkie przyszłe Panny Młode :)

Mam do sprzedania suknię ślubną model Levante z kolekcji Pronovias!

Cena w salonie to prawie 4000 zł, ja proponuję 1600 + halka gratis

Rozmiar:38, ale była lekko zwężana w talii na wzrost 162cm + 8cm obcas. Bez problemu można ją jeszcze zwęzić, poszerzyć, a także skrócić.
Materiał: Tafta (surowy jedwab) ze wstawką tiulu – ozdobione pięknymi aplikacjami i kryształkami Swarovskiego.
Kolor sukni: jasny ecru
Suknia jest jednoczęściowa z usztywnionym gorsetem. Suknia jest dopasowana w talii rozszerza się ku dołowi. Świetnie eksponując figurę, podkreśla biust i talię. Posiada długi, efektowny tren, który wraz z welonem robi niesamowite wrażenie szczególnie w kościele. Tren po podpięciu robi się praktycznie niewidoczny i nie przeszkadza w tańcu (właściwie zapomnisz, że go masz). Suknia jest bardzo lekka i wygodna. Wspaniale się układa.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt na mail:
lea1312@wp.pl

Pozdrawiam i zapraszam

Mam do sprzedania sliczna jednoczesciowa suknie slubna z wiazaniem gorsetowym.Zakupiona zostala w 2009r w Salonie Sukni Slubnych - Agnes w Gdynii. Suknia jest w stanie idealnym, po chemicznym czyszczeniu(rozyczki zostaly odczepione do czyszczenia by sie nie zniszczyly-ale wystarczy je tylko przyszyc- co moge zrobic).Suknia jest uszyta na wzrost 170cm + 5 cm obcas,ale zawsze mozna podlozyc.Rozmiar to mniej wiecej 40-42.Jesli jestes zainteresowana to prosze o kontakt na gocik@wp.pl a przesle zdjecia. Mam nadzieje,ze zdajdzie sie zainteresowana przyszla panna mloda, ktorej sukienka przyniesie szczescie tak ja i mi przyniosla szczescie

Sprzedam

Ja również sprzedam sukienkę - piękną!!!!

Cena do negocjacji - chetnych prosze o maila

anna@szalk.pl

http://www.allegro.pl/item926108516.html

Cena do negocjacji

Piękna suknia ślubna, roz. ok. 38 Gdańsk

Mam do sprzedanie piękną suknię ślubną, rozmiar ok. 38 (była szyta na zamówienie, więc nie ma metki z rozmiarem;)), kolor biały, dwuczęściowa- spódnica i gorset.
Gorset: na plecach przezroczysty z koronkowymi wstawkami, do gorsetu dopinana koronkowa ozdoba na szyję, wyszywany delikatnymi perełkami
Spódnica: z gniecionej tafty, z boku doszyte róże, podpinany tren, na miękkim kole. Bardzo ładnie się układa, nie ma problemu z siadaniem i tańczeniem:)

Dodatkowo "w zestawie" sprzedaję welon, na grzebieniu z doszytymi perełkami takimi samymi jak przy gorsecie.

Suknia była szyta w pracowni sukien ślubnych "Diana" w Iławie.

Zdjęcia nie oddają w pełni uroku sukni, oczywiście lepiej jest ją zobaczyć i przymierzyć.

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/piekna-suknia-slubna-roz-ok-38-ogl2291615.html

Alez piekna ta sukienka!

Sprzedam suknię ślubną - rozmiar 38/40 Gdynia

Sprzedam suknię ślubną z kolekcji firmy Marietta.
Sprzedam jednoczęściową suknię ślubną rozmiar 38/40, kolor ecru. Jestem pierwszą właścicielką. Suknia w bardzo dobrym stanie po czyszczeniu. Suknia bardzo wygodna, przyozdobiona delikatnym, eleganckimi koralikami przy dekolcie oraz talii z lekkim trenem (podwiązywanym na dwie kokardki), ma doszyte dwa cieniutki ramiączka, które można schować. Suknia nabyta w salonie Marietta w Gdyni - model coral. Do sukni dołączam halkę i welon pasujący do całości. Dodatkowych informacji chętnie udzielę mailowo lub telefonicznie. Zapraszam na przymiarki w Gdyni

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/foto/606/20100216/182518_576293268.jpg
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/foto/606/20100216/182518_576293268.jpg

Piękna kobieca suknia, która zdobiona jest kryształkami. Suknia ma przepiękny, imponujący tren, co widać na zdjęciach. Robi ogromne wrażenie w kościele i jest ozdobą wszystkich zdjęć. Tren można podpiąć pod suknię tak aby można było się w niej swobodnie poruszać po ceremonii. Suknia jest sznurowana w gorsecie, dzięki czemu można ją dopasować idealnie do sylwetki od rozm. 36 – 40.Na wzrost 165 +obcas. Idealnie tworzy i modeluje talie. Bardzo wyszczupla

image

image

image

image

kontakt 693-251-122 lub twicestrip@o2.pl

Sprzedam bardzo OKAZYJNIE piękną oryginalną suknię ślubną, stan idealny, noszona była tylko jeden raz :-) Po profesjonalnym czyszczeniu. Szyta u doświadczonej specjalistki od krawiectwa kostiumowego. Wzór zaczerpnięty od projektanta francuskiego.
Dla osoby WYSOKIEJ!!! Rozmiar na ok. 174-180 cm wzrostu i szczupłą/średnio szczupłą sylwetkę.
Suknia jest szyta w całości: spódnica składa się z białego atłasu, na nim znajduje się warstwa marszczonego tiulu. Pas przeszyty jest koronkowymi kwiatkami. Gorset cały z wyszukanej, lekko opalizującej koronki w delikatne kwiatki. Dyskretne, schowane w materiał zapięcie na plecach na zamek i dodatkowe zabezpieczenie haftką. Gorset podszyty jest przezroczystym, matowym podkładem typu couture (absolutny hit!), dzięki czemu jest miły dla skóry, chroni koronkę przed rozciąganiem, dobrze przylega do ciała i jednocześnie mimo przezroczystości skóra nie jest naga.
Długie stylowe rękawiczki z tej samej koronki co gorset, zakładane na środkowy palec dłoni, wykończone kwiatkami (tak samo jak pas sukni).
Serdecznie polecam i zapraszam do przymiarki nieopodal Poznania lub do uzgodnienia. Cena do negocjacji. Zainteresowanym Paniom prześlę zdjęcia. Kontakt: 667-907-412 , GG 1222640 .

poprosze o wiecwej informacji na temat sukienki wiecej zdjec na emaila

witam, chcialabym sprzedac przepiekna biala suknie z salonu marietta - model - Claudia - dlugi tren, dekolt w ksztalcie serduszka - rozmiar 38, wzrost 165 cm + obcas. Profesjonalnie wyczyszczona, bolerko + welon + buty w komplecie,cena do uzgodnienia, jezeli jestes zainteresowana, prosze o kontakt emailowy: akkk@o2.pl

aga

image

witam, chcialabym sprzedac przepiekna biala suknie z salonu marietta - model - Claudia - dlugi tren, dekolt w ksztalcie serduszka - rozmiar 38, wzrost 165 cm + obcas. Profesjonalnie wyczyszczona, bolerko + welon + buty w komplecie,cena do uzgodnienia, jezeli jestes zainteresowana, prosze o kontakt emailowy: akkk@o2.pl

aga

mogę prosić o szczególwe wymiary i cenę? anus1987@znajomi.pl

Witam serdecznie,
Zapraszam do zakupu pięknej sukni ślubnej.

Suknia własnego projektu i pomysłu, uszyta na miarę.
Uszyta na rozmiar 36 (miseczka C) i wzrost 168cm (plus wysokość obcasa 10cm)
Możliwość zmniejszenia i poszerzenia (wiązana) jak również skrócenia.

Suknia na ramiączkach, wiązana, z długim trenem (możliwość podwiązania).

Gorset wyszywany ręcznie w bardzo delikatne perełki i kryształki.

Halka tiulowa z podwójną warstwą materiału (nie niszczy rajstop i sukienki). W formie spódnicy, zapinana w pasie, dzięki czemu sukienka nie obciąża ramion.

GRATIS:

Bolerko idealnie dopasowane, wygodne w tańcu.

Welony- pierwszy długi- ciekawie prezentuje się w kościele i na sesji ok 3 m, drugi krótszy- podwójny welon. Welony są przymocowane do grzebyków, które są wykończone małymi różyczkami.

Sukienka po profesjonalnym czyszczeniu.
Możliwość przymiarki na terenie Trójmiasta.
Więcej zdjęć prześlę na maila.

Zapraszam Asia 501-597-907
askaszczesna@wp.pl

image

image

image

image

Dodam buty gratis:
Buty Ryłko r.38
image

piękna suknia Gala model Gasha na sprzedaż-cena do negocjacji-naprawdę warto zobaczyć jak sie w niej wygląda,więcej info i zdjęcia prześlę na maila.Mój adres to :amika025@wp.pl

poprosze o wiecej zdjec na mila ginger00004@o2.pl, (jezeli oferta aktualna jestem zainteresowana przymiarka)

Inne tematy z forum

Rodzic - opinia (5 odpowiedzi)

Nasze dziecko przeniosło się z tej szkoły, bo było źle traktowane przez wychowawcę, nauczycielkę...

Jacek - ocena (3 odpowiedzi)

Szkoła nie warta czasu i nakładu finansowego. Totalny brak kontaktu z wychowawcą i dyrekcją...

Zaniepokojona matka - opinia (6 odpowiedzi)

Szkoła bardzo efektowna, ale mało efektywna. Na plus dwoch może trzech psychologów ze świetnym...