Sprzedaż sukni ślubnej - wszystkie

Zakładam ten wątek dla wszystkich ktorzy chcą sprzedać suknię ślubną aby nie zaśmiecać forum to w jednym miejscu będą wszystkie suknie

Zacznę od mojej :)

Moja na sprzedaż http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-rozmiar-48-50-ogl2225802.html

Sprzedam suknię ślubną w kolorze białym. Jestem pierwszą właścicielką . Suknia szyta na miarę. Rozmiar sukni 48 - 50 na wzrost 158 + 8 cm obcas. Suknia składa się ze spódnicy i gorsetu. Spódnica w kształcie litery A . Na wierzchu narzuta z cienkiego materiału z aplikacjami. Spódnicę można zwęzić. Gorset wiązany co umożliwia regulację na mniejszy i większy rozmiar. Gorset na dole marszczony co tuszuje brzuszek. Pod biustem delikatna wstążeczka która powoduje efekt wyszczuplenia. Góra gorsetu wyszywana aplikacjami. Gorset ma cienkie ramiączka które wrazie potrzeby można odpruć. Do sukienki dołączam halke na kole. Suknia układa się bardzo ładnie nawet po wyjęciu z halki koła. Suknia bardzo wygodna , czułam się w niej bardzo swobodnie.

W razie pytań proszę dzwonić 0 782 149 688 lub mail asienkaj@wp.pl

Suknię mżna zobaczyć i przymierzyć w Gdańsku . Przymiarka nic nie kosztuje.

Do sukni dołączam gratis bolerko i welon.

Cena do negocjacji

image

image

image

image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Śliczna biała suknia ślubna duzy rozmiar 44-48

Sprzedam śliczną suknię ślubną, szytą na miarę
(rozmiar 46; 163 cm +obcas).

Suknia jest dwuczęściowa: spódnica na kole, halka ze specjalnym wyszczuplającym pasem na brzuchu oraz gorset z pięknym motywem kwiatowym (szytym na skos dla wydłużenia sylwetki).
Do kompletu bolerko z motywem kwiatowym i rozszerzanym rękawem (wyszczuplenie ramion),śliczny długi welon i biżuteria.

Suknia jest w bardzo dobrym stanie, czyszczona w pralni chemicznej.

Poczuj się jak księżniczka!
Osoby z Trójmiasta zapraszam na przymiarkę.
gg:9444317

Zainteresowanym wyśle więcej zdjęć sukni.

image
image
image
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Sprzedaż sukni ślubnej - wszystkie

dzien dobry moge prosic zdiecia sukni i jej wymiary dokladne dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szukam sukni SAN PATRIC PLAYA lub maggie sottero jovi jak ktoś ma na sprzedarz prosze o info na meila kafu83@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sprzedam suknię SILUETA Manuel Mota
więcej szczegółów na: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/sprzedam-suknie-szyta-na-wzor-silueta-manuel-mota-2009-ogl1742616.html
Zapraszam na przymiarkę

Sprzedam przepiękną suknię WHITE ONE 411 rozmiar 38.

Ogłoszenie:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-white-one-411-rozmiar-38-ogl2267676.html
Zdjęcia:
http://s822.photobucket.com/albums/zz145/whiteone411/

Zapraszam do kontaktu pod 501237833 lub whiteone411@yahoo.com

jezeli aktualne to poproszę o fotki i wymiary :)
carooolina102@o2.pl

a ma ktoś do sprzedania agnes 10252 ? :)

SPRZEDAM ATELIER DIAGONAL 814 cena 1300 zł
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/piekna-suknia-z-salonu-madonna-1300zl-ogl2259456.html
tel 792-101-306

Mam do sprzedania suknię PRONOVIAS HELICE, w kolorze naturalnej bieli, rozmiar 34. (Hiszpańska rozmiarówka odpowiada naszemu 34/36). Wzrost 160-170cm (została uszyta na wzrost 163 cm + 10cm obcas).

Suknia pięknie się prezentuje, pięknie układa. Fason prosty, klasyczny i ponadczasowy.

W komplecie bardzo długi welon - mgiełka, dopasowany do sukni.

Suknia jak i welon zostały zakupione w salonie Madonna w Gdyni w 2009 roku, jestem pierwszą właścicielką.

Cena do negocjacji!

Zapraszam! :)

carrie00@interia.eu

image

image

image
image
image
image
image

Witam
Mam do sprzedania suknię ślubną La Sposa Malvasia, zakupioną w sierpniu 2009 w salonie Madonna w Gdyni. Suknia była używana 2 razy- na ślubie i sesji fot. Suknia jest w bardzo dobrym stanie, została wyprana ręcznie.
Rozm. 36, wzrost 160cm + 8,5 cm obcas, suknię można powiększyć, przedłużyć lub zmniejszyć.
Do kompletu mogę dodać welon jasny ecru i bolerko w kolorze sukni- wszystko widać na fotach.
Posiadam do odsprzedania także buty dopasowane do koloru sukni, rozm. 34 (normalnie noszę 35/36), firma arte di roma, skórzane, bardzo dobrze wyprofilowane, obcas 8,5 cm. Zapłaciłam za nie 290zł.

Cena sukni z dodatkami 1300zł.

Kontakt:
agnieszka-sylwia@wp.pl

image

Sprzedam wyjątkową suknię ślubną koloru białego. Rozmiar 36/38 na wzrost 160/165. Suknię kupiłam nową za 2900zł i założyłam ją tylko raz w ten wyjątkowy dzień;) Stan sukni jest idealny, bez jakichkolwiek uszkodzeń, plam, przeróbek itp. Suknia po weselu została poddana praniu w pralni chemicznej, aktualnie wygląda jak nowa i czeka na nową właścicielkę.

Suknia jest jedno częściowa zapinana na suwak. Góra sukni jest wykończona piękną koronką taką samą jak na dole. Suknia ma koło dzięki czemu ma niepowtarzalny kształt a charakteru dodają jej kwiat u boku. Jest bardzo wygodna i doskonale podkreśla figurę.

W rzeczywistości wygląda jeszcze ładniej niż na zdjęciach, jest do oglądnięcia w Gdańsku. W razie pytań proszę pisać na meila… (cena 850 zł do negocjacji)

E-mail: magdakarpik1981@tlen.pl
Miasto: Gdańsk
Tel./fax: 502947977
Ulica: Dworcowa

image

image

image

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/sliczna-biala-suknia-slubna-ogl2231245.html

Mam do sprzedania bardzo oryginalną i śliczną suknię ślubną .

- Suknia jednoczęściowa
- Rozmiar 36/38
- Idealna na wzrost ok 175cm (+obcas 5cm)
- Gorset zdobiony koronką i cyrkoniami, lekko prześwitujący, sznurowany na plecach, dzięki czemu można go dopasować, podkreśla figurę
- Dół sukni składa się z mnóstwa tiuli, które mienią się w promieniach słońca
- Halka na kole, zakładana osobno, podnosi i eksponuje dół sukni
- Suknia jest lekka i wygodna, nie sprawia trudności w tańcu.

Dla zainteresowanych zdjęcia wyślę na maila.
Kontakt: imka7@wp.pl

To ja też się dołączam :) Suknia Atelier Diagonal 310, roz. 34.

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/sprzedam-suknie-slubna-atelier-diagonal-roz-34-ogl2232824.html

image

image

http://img162.imageshack.us/img162/000166fi1.jpg/1/w466.png[/IMG

Kupiona w salonie Madonna w Toruniu.
Sukienka o lini-A bez ramiączek, ale jest możliwość dołączenia...
Dekold został ozdobiony kamykami i prążkowanym motywem koronkowym.
Miękkie drapowania nakładają i zbierają się na pasie z grupką szklanych koralików, cekin i kryształkami Swarovskiego.
Marszczenia na gorsecie wyszczuplą i podkreślą talię.
Z tyłu posiada szereg guziczków również ozdobionych kryształkami, które jednocześnie maskują zamek błyskawiczny.
Suknia posiada podpinany tren i można ją nosić bez halki ponieważ ma już swoją wszytą.
kolor: Ivory
rozmiar:36/38
biust: 89
talia: 73
pas: 99
wzrost: 1,66+3cm
Suknię można powiększyć, jak i zmniejszyć.
Do sukni dodaję buty nr.38
Cena:1500
Tel.669925067 Gdynia
image

image

Witam,
Sprzedam śliczną suknię francuskiej firmy Mariees De Paris – kolekcja 2009, model Honorine. Zwiewne falbanki nadają jej delikatności. Suknia jest bardzo/bardzo lekka. Stan sukni jest idealny. Suknia jest jednoczęściowa, pod biustem odcięta delikatnym satynowym pasem- uwieńczone srebrną broszką. Posiada podwiązywany na trzy wstążeczki tren. Jestem pierwszą właścicielką.
Kolor sukni – śnieżna biel.
Rozmiar: polskie 36/francuskie 38(wymiary: biust 80, talia 68-70, biodra 91)
Cena katalogowa: 4.500,00 zł
Pomyślałam, że może zainteresowane zakupem Panie, zaproponują swoją cenę zakupu. Załączam kilka zdjęć- więcej mogę przesłać mailem.
Zapraszam na przymiarkę do Gdańska.
Kontakt do mnie: tobi1@wp.pl: 668-676-147; 502-513-364
Pozdrawiam
image
image
image
image

A ja inaczej bo WYPOŻYCZĘ suknię Papilio, w kolorze szampana, dla kobiety z klasą.
Rozmiar sukni to 36/38 na wzrost 169 + ok 8 cm obcas (możliwość skrócenia),
posiada niewielki tren który podpina się w dyskretny sposób dzieki czemu nie przeszkadza w tańcu.
Do sukni w komplecie wypożyczę kapelusz robiony na zamówienie, halkę lekko podnoszącą dół sukni oraz buty rozm 36, ewentualnie kamizelka i musznik dla Pan Młodego

Zapraszam do przymiarki bo tylko zakładając suknię można ocenić jej piękno :)
Więcej zdjęć prześlę zainteresowanym na maila!

link do ogłoszenia (http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/wypozycze-piekna-i-skromna-papilio-ogl2257387.html)

a dla zachęty zdjęcie:
image
image
image
image

Re: Suknia ślubna ECRU PERŁA

dziewczyny cena mojej sukni jest oczywiście do negocjacji , może macie jakieś swoje oferty kupna sukni piszcie na maila a rozwaze kazdą , chce sprzedać sukienke bo juz mi przeszkadza w domu asienkaj@wp.pl

Inne tematy z forum

Zaniepokojona matka - opinia (6 odpowiedzi)

Szkoła bardzo efektowna, ale mało efektywna. Na plus dwoch może trzech psychologów ze świetnym...

Rodzic - opinia (5 odpowiedzi)

Nasze dziecko przeniosło się z tej szkoły, bo było źle traktowane przez wychowawcę, nauczycielkę...

Jacek - ocena (3 odpowiedzi)

Szkoła nie warta czasu i nakładu finansowego. Totalny brak kontaktu z wychowawcą i dyrekcją...