Sprzedaż sukni ślubnej - wszystkie

Zakładam ten wątek dla wszystkich ktorzy chcą sprzedać suknię ślubną aby nie zaśmiecać forum to w jednym miejscu będą wszystkie suknie

Zacznę od mojej :)

Moja na sprzedaż http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-rozmiar-48-50-ogl2225802.html

Sprzedam suknię ślubną w kolorze białym. Jestem pierwszą właścicielką . Suknia szyta na miarę. Rozmiar sukni 48 - 50 na wzrost 158 + 8 cm obcas. Suknia składa się ze spódnicy i gorsetu. Spódnica w kształcie litery A . Na wierzchu narzuta z cienkiego materiału z aplikacjami. Spódnicę można zwęzić. Gorset wiązany co umożliwia regulację na mniejszy i większy rozmiar. Gorset na dole marszczony co tuszuje brzuszek. Pod biustem delikatna wstążeczka która powoduje efekt wyszczuplenia. Góra gorsetu wyszywana aplikacjami. Gorset ma cienkie ramiączka które wrazie potrzeby można odpruć. Do sukienki dołączam halke na kole. Suknia układa się bardzo ładnie nawet po wyjęciu z halki koła. Suknia bardzo wygodna , czułam się w niej bardzo swobodnie.

W razie pytań proszę dzwonić 0 782 149 688 lub mail asienkaj@wp.pl

Suknię mżna zobaczyć i przymierzyć w Gdańsku . Przymiarka nic nie kosztuje.

Do sukni dołączam gratis bolerko i welon.

Cena do negocjacji

image

image

image

image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Sprzedaż sukni ślubnej - wszystkie

amishu@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

lux wyslij fotki , amishu@p2.pl

ja mam Demetrios 925, jestem pierwszą włascicielką, kupiona w Gdynii w salonie Lisa Ferrera, rozm 42-44 na wzrost 170 + obcas, można skrócić rzecz jasna, fotki podesle na maila - albo poszukajcie na forum - gdzieś foty są :) cena do uzgodnienia .

A moze któras z dziewczyn bedzie miala do sprzedania suknie Demetrios 9696 lub 9703 na wzrost 160.?

http://forum.trojmiasto.pl/I-czas-sie-pozegnac-z-moja-wyjatkowa-suknia-t142580,1,11.html i moja na sprzedaż;))) więcej informacji na meila agata.ramach@gmail.com

http://forum.trojmiasto.pl/sprzedam-moja-sukienke-alfreda-angelo-t129220,1,11.html?hl=alfredo angelo#hl
a to moja rozmiar od 40-46
zapraszam:)

niestety nie mam teraz pod ręką fotek, bo jestem w pracy, ale jak ktoś będzie zainteresowany to wyślę wieczorem na maila :) ewentualnie później dorzucę fotkę :) można poszukać zdjęcia katalogowego, ale na żywo suknia prezentuje się moim zdaniem inaczej niż w katalogu - zdecydowanie ładniej i bardziej elegancko :)

no to zareklamowałam kiecę hihi ;))

Wklejajcie zdjęcia sukienek tak będzie łatwiej ją sprzedać :)

mam na sprzedaż suknię z kolekcji annais bridal model moon, color ecru, rozm. 38, 170cm. + obcas :) zapraszam do kontaktu na maila - caesariatus@wp.pl :)

Inne tematy z forum

Rodzic - opinia (5 odpowiedzi)

Nasze dziecko przeniosło się z tej szkoły, bo było źle traktowane przez wychowawcę, nauczycielkę...

Olivier R - ocena (3 odpowiedzi)

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i każdego jego aspektu, miła atmosfera podczas jazd i...

Jacek - ocena (3 odpowiedzi)

Szkoła nie warta czasu i nakładu finansowego. Totalny brak kontaktu z wychowawcą i dyrekcją...