Sprzedaż sukni ślubnej - wszystkie

Zakładam ten wątek dla wszystkich ktorzy chcą sprzedać suknię ślubną aby nie zaśmiecać forum to w jednym miejscu będą wszystkie suknie

Zacznę od mojej :)

Moja na sprzedaż http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-rozmiar-48-50-ogl2225802.html

Sprzedam suknię ślubną w kolorze białym. Jestem pierwszą właścicielką . Suknia szyta na miarę. Rozmiar sukni 48 - 50 na wzrost 158 + 8 cm obcas. Suknia składa się ze spódnicy i gorsetu. Spódnica w kształcie litery A . Na wierzchu narzuta z cienkiego materiału z aplikacjami. Spódnicę można zwęzić. Gorset wiązany co umożliwia regulację na mniejszy i większy rozmiar. Gorset na dole marszczony co tuszuje brzuszek. Pod biustem delikatna wstążeczka która powoduje efekt wyszczuplenia. Góra gorsetu wyszywana aplikacjami. Gorset ma cienkie ramiączka które wrazie potrzeby można odpruć. Do sukienki dołączam halke na kole. Suknia układa się bardzo ładnie nawet po wyjęciu z halki koła. Suknia bardzo wygodna , czułam się w niej bardzo swobodnie.

W razie pytań proszę dzwonić 0 782 149 688 lub mail asienkaj@wp.pl

Suknię mżna zobaczyć i przymierzyć w Gdańsku . Przymiarka nic nie kosztuje.

Do sukni dołączam gratis bolerko i welon.

Cena do negocjacji

image

image

image

image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Sprzedaż sukni ślubnej - wszystkie

Zapraszam:

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/sprzedam-suknie-slubnakamizelke-krawat-ogl3012823.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam do sprzedania suknię za 1400 zł (kosztowała 3000), suknia jednoczęściowa, głęboki dekolt, bez ramiączek, zdobny kryształkami, halka w połowie sukni- lekka , nie przeszkadza w czasie tańca! kolor śnieżnobiała, rozmiar 36 na 160 cm plus 5 cm obcas, zainteresowanym dziewczynom prześlę fotki na maila. beata22maria@yahoo.com

image

Uploaded with ImageShack.us

Witam,

Mam do sprzedania śliczna jedwabną sukienkę. Suknia z kolekcji Mon Cheri rozmiar 36. zainteresowanych proszę o kontakt: lenkasiwa@gmail.com

image

Witam,
Mam do sprzedania cudowną i bardzo wygodną suknię Clarissa, zakupioną w czerwcu tego roku w salonie sukien ślubnych BEAUTY we Wrzeszczu.
Suknia jest w kolorze jasnego ecru.
Dołączam do niej również bolerko z krótkim rękawem (nigdy nie było noszone) oraz w razie potrzeby buty w rozmiarze 38.
Suknia posiada tren, który bez problemu można podpiąć, żeby wygodnie bawić się na weselu 
Suknia była szyta na miarę na wzrost 166 cm + 5cm obcas, ogólnie jest ona mniej więcej na rozmiar 36 (małe 38).

Suknia jest w stanie idealnym – wyczyszczona profesjonalnie przez salon.

Dla zainteresowanych więcej zdjęć i szczegółów dotyczących dokładnych wymiarów sukni oraz ceny prześlę mailem.

Kontakt do mnie: achochi@wp.pl lub 504 514 163,

zapraszam do przymiarki w Gdańsku,
Ania

image

image

image

rozmiar sukni – 38
Suknia zakupiona w salonie firmowym Chantilly. Kosztowała tam ponad 2000 zł.
Sukienka jest koloru białego, jednoczęściowa, z ramiączkami, z trenem, który można podpiąć do góry. Suknia szyta na osobę o wzroście 165 cm. Góra sukienki zdobiona kryształkami. Krój klasyczny i idealnie podkreśla kobiece kształty. Góra sukni (gorset) wiązana na plecach umożliwia stosowną regulację. Wszyta wewnątrz halka posiada koło, które można wyciągnąć w razie potrzeby. Sukienka jest po czyszczeniu chemicznym.
Na sprzedaż mam również bolerko oraz welon.

W razie potrzeby wyślę dodatkowe zdjęcia i udzielę odpowiedzi na każde pytanie.
W przypadku dodatkowych pytań proszę dzwonić pod numer 509 562 399.
Suknia do obejrzenia w Gdańsku.
Zdjecia do obejrzenia na aukcji. Cena do uzgodnienia

http://allegro.pl/suknia-slubna-biala-rozmiar-38-brusel-i1241495867.html

{url}http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-atelier-diagonal-nr-814-ogl2977456.html{/url}

SPRZEDAM ATELIER DIAGONAL 814 Z SALONU MADONNA, ROZM 36-38, PO CZYSZCZENIU , W KOMPLECIE BUTY I BOLERKO(FUTERKO)
CENA 1100 zł, STAN SUKNI IDEALNY
KONTAKT MAGDA792-101-306 madzia19848@tlen.pl

{url}http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-atelier-diagonal-nr-814-ogl2977456.html{/url}

Witam! Ja mam do sprzedania piękną suknię z kolekcji White One 427, kupioną w salonie ślubnym Madonna w Gdyni. Suknia wykonana jest z tiulu w kolorze naturalnej bieli, pokryta prześliczną koronką, wyszywaną kryształkami Swarowskiego i perełkami. Pod biustem jest atłasowa wstążka, która dodaje sukni lekkości. Fason rybki wspaniale podkreśla figurę, suknia jest naprawdę bardzo kobieca i elegancka, dół pięknie wiruje w tańcu. Delikatny tren można podpiąć za pomocą 3 guziczków. Jestem pierwszą właścicielką sukni- miałam ją na sobie w dniu ślubu 08.05.2010r. Suknia jest już po czyszczeniu, jej stan oceniam jako bardzo dobry. Cena w salonie wykonsiła 3390zł a cena bolerka 350 zł.

Rozmiar 36 ( biust- ok.84-85, talia 66-68, biodra 92, wzrost- 170cm + 7=cm obcas)
Kolor: Naturalna biel (de facto jest to kolor o ton jaśniejszy od ecru)
Do sukienki dołączam bolerko w kolorze sukni oraz krótki welon, który pięknie mieni się na słońcu, a także parę białych, nieużywanych pończoch, wykończonych piękną koronką.
Zapraszam na przymiarkę w Wejherowie, po wcześniejszym uzgodnieniu terminu. Mój numer kontaktowy: 664997881

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/piekna-suknia-z-salonu-madonna-rozm-36-ogl2981555.html

Wracając do poprzedniego wątku, zapomniałam o najważniejszym, czyli cenie, koszt mojej sukni to 1000zł, cena ruchoma;) Moje dane jeszcze raz: tel- 666533669 i e-mail: marii88@wp.pl

image

czesc dziewczyny.
Mam na sprzedaz sukienke firmy Herms model Kedane
-klasyczny krój w kształcie litery "A", sukienka jednoczęściowa
rozmiar 36/38
wzrost 165

- sukienka nieprzeciętna, kobieca, elegancka, lekka i niezwykle wygodna;

- krój wyraźnie podkreślający sylwetkę, zwłaszcza talię;

- posiada długi tren z możliwością jego podpięcia;

- halka dopasowana do sukienki

- charakterystycznym elementem ozdobnym sukienki są przepiękne koronkowe elementy z dodatkiem bardzo cienkiej złotej nitki oraz naszytych subtelnych perełek i kryształków odbijających światło; koronka znajduje się w dolnym wykończeniu sukienki oraz w obszarze talii

- elementem oryginalnym jest delikatna wstążka z malutką klamrą umieszczone pod biustem dająca efekt niezwykłej delikatności
- górne wykończenie sukienki wycięte jest lekkimi łukami, które bardzo korzystanie podkreślają kształt biustu; łuki wykończone są delikatnie połyskującymi naszytymi błyszczącymi elementami; dodatkowo w obszarze tym naszyty jest lekko zmarszczony tiul nabijany błyszczącymi elementami (w niektórych miejscach) optycznie powiększający i korzystnie modelujący obszar biustu;

- sukienka dostosowane do ewentualnych przeróbek
sukienka po czyszczeniu
do sukni dodaje halke (kola)

niestety ma lekko uszkodzony tiul z tyłu lecz mozna to bardzo szybko naprawic przyszywajac koronke.

Do sukienki mam takze na sprzedaz dlugi welon slicznie wykonczony.

zainteresowanych zapraszam karolcia475@wp.pl lub gg 6770722

zainteresowanym zdjecia powysylam na meila
cena 650zł
image

image

image

image

a jaki koszt sukienki?

Sprzedam TANIO 250 PLN suknie ślubną Rozmiar sukni to około 42-44 szytą w salonie Marietta w Gdyni na wzór cathalina tylko że nie ma bolerka a rękawki z koronki doszywane do sukni. zainteresowanych zapraszam do przymiarki w Gdyni. Suknia suuper dla Pań o pełniejszych kształtach. Cena taka gdyż ślub brałam w 2007 roku w październiku suknie czyściłam ale jednak troszkę poleżała w szafie, jednak po odświeżeniu powinna się podobać :)

kontakt 726150747 lub gosia78@autograf.pl

witam czy moge prosić o kilka zdjeć ewka.wojcik85@wp.pl

Bardzo elegancka sukienka na sprzedaż, mój rozmiar to 38/40 na wzrost 175cm + 5 cm obcas, natomiast sukienka uszyta była na rozmiar 42, tylko pomniejszona, dlatego zawsze istnieje możliwość powiększenia. Zapięcie jest gorsetowe. Firma to Gala, model Melanie. Jestem pierwszą właścicielką sukienki. Sukienka jest wyprana. Proszę zainteresowanych o pisanie maili na adres: marii88@wp.pl oraz telefoniczny: 666533669

image

image

image

Suknia Mon Cheri Jolie r. 34/36 na 173 cm
więcej zdjęć i szczegółów na:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/mon-cheri-jolie-r-3436-na-173-cm-biala-pierwsza-wlascicielka-stan-idealny-ogl2965135.html

image

image

Witam
Sprzedam suknie slubna z salonu Agnes-PLISOWANA - styl grecki rozm.36,szczegoly: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/sliczna-biala-plisowana-suknia-agnes-r-36-ogl2955831.html Zapraszam:)

Witam serdecznie,

Sprzedam piękną suknię ślubną FARAGE model NOEMI. Więcej szczegółów: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-slubna-firmy-farage-model-noemi-ogl2959044.html Zapraszam:)

Również mam do sprzedania suknię. Link do stronki http://allegro.pl/suknia-slubna-biala-40-42-claudia-verise-i1222620719.html

ZAPRASZAM :)

Więcej info na maila x.dorcia@gmail.com

Sprzedam suknie typu Cario z kolekcji 2010 zakupioną w Salonie Marietta. Sukienka koloru ecru dla dziewczyny ze wzrostem 168 cm +5 cm na obcas rozmiar 38-40. Dodatkowo welon lekka mgielka i ozdoby do włosów w formie kryształków. Jestem pierwszą właścicielką. Sukienka jest lekka. Gorąco polecam. Cena do negocjacji.

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/sukienka-cario-z-salonu-marietta-ogl2948489.html

Inne tematy z forum

Zaniepokojona matka - opinia (6 odpowiedzi)

Szkoła bardzo efektowna, ale mało efektywna. Na plus dwoch może trzech psychologów ze świetnym...

Jacek - ocena (3 odpowiedzi)

Szkoła nie warta czasu i nakładu finansowego. Totalny brak kontaktu z wychowawcą i dyrekcją...

Olivier R - ocena (3 odpowiedzi)

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i każdego jego aspektu, miła atmosfera podczas jazd i...