Sprzedaż sukni ślubnej - wszystkie

Zakładam ten wątek dla wszystkich ktorzy chcą sprzedać suknię ślubną aby nie zaśmiecać forum to w jednym miejscu będą wszystkie suknie

Zacznę od mojej :)

Moja na sprzedaż http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-rozmiar-48-50-ogl2225802.html

Sprzedam suknię ślubną w kolorze białym. Jestem pierwszą właścicielką . Suknia szyta na miarę. Rozmiar sukni 48 - 50 na wzrost 158 + 8 cm obcas. Suknia składa się ze spódnicy i gorsetu. Spódnica w kształcie litery A . Na wierzchu narzuta z cienkiego materiału z aplikacjami. Spódnicę można zwęzić. Gorset wiązany co umożliwia regulację na mniejszy i większy rozmiar. Gorset na dole marszczony co tuszuje brzuszek. Pod biustem delikatna wstążeczka która powoduje efekt wyszczuplenia. Góra gorsetu wyszywana aplikacjami. Gorset ma cienkie ramiączka które wrazie potrzeby można odpruć. Do sukienki dołączam halke na kole. Suknia układa się bardzo ładnie nawet po wyjęciu z halki koła. Suknia bardzo wygodna , czułam się w niej bardzo swobodnie.

W razie pytań proszę dzwonić 0 782 149 688 lub mail asienkaj@wp.pl

Suknię mżna zobaczyć i przymierzyć w Gdańsku . Przymiarka nic nie kosztuje.

Do sukni dołączam gratis bolerko i welon.

Cena do negocjacji

image

image

image

image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Sprzedaż sukni ślubnej - wszystkie

Zapomniałam o cenie ;) - 1800 - do negocjacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam!
Sprzedam przepiekną suknię ślubną firmy Agora. Rozmiar sukni to 38/40, na wzrost 170 cm + ok 5-7 obcas. Suknię bez problemu można skrócić czy zmniejszyć. Suknia posiada podpinany tren o długości 75 cm oraz gorset na lekkim podbiciu( nie jest tak przeźroczysty jak oryginalny model ale za to nie widać stanika) Zdobiona jest również mnóstwem kryształków svarowskiego co daje niesamowity efekt ;) Kolor- delikatny ecu.
Możiwość obejrzenia i przymiarki w Gdańsku- Morenie.
Welon krótki Gratis

Jestem pierwszą właścicielką, suknia w salonie kosztowała 3500 - 10% czyli 3150 zł( posiadam umowę i paragon). Suknia po profesjonalnym czyszczeniu, stan bardzo dobry. Cena oczywiście do negocjacji.

Sprzedam również naszyjnik i bransoletkę firmy bijou brigitte - 100 zł. Kolczyki gratis

image

Uploaded with ImageShack.us

Więcej zdjęć w ogłoszeniu
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/przepiekna-koronkowa-suknia-slubna-agora-ogl3081335.html

witam, mam do sprzedania przepiękną sukienkę z francuskiej kolekcji Collector, kolor biały, z podpinanym trenem, rozmiar 40/42, jednoczęściowa, związywana z tyłu, jestem pierwszą właścicielką, do sukienki dokładam welon oraz rękawiczki;)zdjęcia wyślę na maila, w razie pytań proszę o kontakt tel.665231852, e-mail: ziutka171@wp.pl
cena 1700 zł do negocjacji

Sprzedam koronkową suknię z Madonny, pięknie wyszywaną koralikami.
Kolor - śmietankowa biel.
Długi dwuwarstwowy tren świetnie się prezentuje podczas ceremonii w kościele, a dzięki podpięciu na 8 guziczków w ogóle nie przeszkadza w tańcach na weselu.
Sukienka jest na 174cm wzrostu + obcas (do 8cm), ale można ja łatwo skrócić.
Wymiary:
biust - 86cm
pas - 70cm
biodra 97cm.
Do sukienki dołączam welon mgiełkę oraz kamizelkę i musznik idealnie dobrane kolorystycznie do sukienki.
Polecam Pannom Młodym chcącym wyglądać efektownie i elegancko.

link do ogłoszenia
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/koronkowa-suknia-z-madonny-la-sposa-sala-ogl3065820.html

image

Sukienka została zakupiona w salonie w Gdyni na mój ślub, który odbył się 14 sierpnia. Jestem jej pierwszą właścicielka - posiadam paragon oraz umowę sprzedaży sukni.
Suknia jest w rozmiarze 4 (odpowiednik rozmiaru 36), pasuje na kobietkę, która ma 170 cm wzrostu (plus 5 cm obcas). Wymiary: biust 84,5, talia 67, biodra 96. Posiada tren, który można podpiąć.
Sukienka wygląda właściwie jak nowa ( odpadło kilka kryształków z gorsetu ), suknia została także wyprana zaraz po ślubie. Nie była używana do żadnej ekstremalnej sesji zdjęciowej ( nie była zamaczana w wodzie, nie tarzałam się w niej w piasku itd..)
Jeżeli chodzi o cenę to wygląda to następująco:
Sprzedam ją za połowę ceny - cały zestaw kosztował mnie:
- suknia: 3590 zł
- halka: 250 zł
- welon: 150 zł
Co łącznie daje kwotę 3990 zł. Sprzedam za 1995 zł ;)
Dla zainteresowanych mogę dołączyć do zestawu buty firmy witt (oczywiście także za połowę ceny) w rozmiarze 38.

Fotki: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/sprzedam-suknie-demetrios-982-z-salonu-lissa-ferrera-ogl3076812.html

Hej Dziewczyny!
POSZUKUJĘ sukni roz 36/38, wys. ok170 plus obcas:
modele
-Pronovias Halifax
-san patric POLKA

modele 2011:
-san patric Caspio (nowa kolekcja, ale moze ktos zamowil potrzebuje odkupić na wakacje 2011 :) )
albo
-Pronowias FRESNO (j.w)

Każda z tych sukni wchodzi w rachubę kolor biały albo śmietankowy najlepiej z oryginalnymi bolerkami (jeżeli są)
weronika_sa@wp.pl
Pozdrawiam

Sprzedam suknię ślubną zakupioną w salonie Farage w Gdyni.

kolor: Biały

rozmiar: 36/38

wzrost 170-175cm

stan : bardzo dobry

Pokryta śliczą koronką. Można dobrać dowolny kolor wstążki. Odczepiane ramiączka. Wszyta

halka.

Sukienka została wyprana w pralni chemicznej.Dodaję welon (zdobiony kryształkami) gratis.

Zakupiona za 2000 zł, proponuję cenę 1300 zł (do ew. negocjacji). Przymiarka możliwa w Gdańsku.

Kontakt: marta_szymanska@wp.p

Od suknial

Witam,
Sprzedam suknię ślubną. Jestem jej pierwszą właścicielką. Suknia jest po czyszczeniu biała na wzrost 175 plus 5 cm obcas. Z tyłu jest na zamek i dodatkowo wiązana, co podtrzymuje ją. Do sukni dodam bolerko i welon. Gorset jest zdobiony koronką i koralikami. Szkoda mi jej sprzedawać ale niestety nie mam gdzie jej trzymać:(
Dodam, że suknia jest leciutka i w ogóle nie przeszkadza w tańcu czy chodzeniu.
Cena za cały komplet tj. Suknia+bolerko+welon 700 zł.dorzucę nowe białe pończochy.
Cena do negocjacji.
Link do strony gdzie można obejrzeć suknie
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-biala-suknie-slubna-Cena-do-negocjaji-t178446,1,11.html
Więcej informacji oraz zdjęć mogę przesłać na maila.
Zainteresowane dziewczyny zapraszam na przymiarkę w Gdańsku, pytania proszę kierować na maila oleka20@o2.pl

Dziewczyny poszukuję sukni Angel Giovani, jęsli któraś z Was ma taką do sprzedania proszę o info agapawlak1985@o2.pl

Witam,
Sprzedam suknię ślubną. Jestem jej pierwszą właścicielką. Suknia jest po czyszczeniu biała na zwrost 175 plus 5 cm obcas. Z tyłu jest na zamek i dodatkowo wiązana, co potrzmumuje ją. Do sukni dodam bolerko i welon. Gorest jest zdobiony koronką i koralikami. Szkoda mi jej sprzedawać ale niestety nie mam gdzie jej trzymać:(
Dodam, że suknia jest leciutka i wogóle nie przeszkadza w tańcu czy chodzeniu.
Cena za caly komplet tj. Suknia+bolerko+weoln 700 zł.dorzuce nowe biełe pończochy.
Cena do negocjaji.
Link do strony gdzie można obejrzeć suknie
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-biala-suknie-slubna-Cena-do-negocjaji-t178446,1,11.html
Więcej informacji oraz zdjęć mogę przesłać na maila.
Zainteresowane dziewczyny zapraszam na przymiarkę w Gdańsku

Czy ogłoszenie nadal aktualne? jeśli tak to poprosze o fotki i cene na agapawlak1985@o2.pl

Witam,

sprzedam białą jednoczęściową suknię MS Moda r. 38-40.
Do sukni dorzucam gratisy.

Szczegóły oferty:

http://allegro.pl/biala-ms-moda-z-kolekcji-2010-gratisy-r-38-40-i1261456645.html

Zainteresowane dziewczyny zapraszam na przymiarkę w Stężycy:)

Witam wszystkich:)
Do sprzedania mam suknię ślubną z kolekcji Emmi Mariage 2009 - Sophie. Suknia jest nowa i nie była przerabiana, więc jest w oryginalnym rozmiarze 40. Kolor ecrue, z pięknym wykończeniem i lekkim trenem. Do sukni oczywiście dołączam pokrowiec. Cena 1200zł do negocjacji. Na życzenie prześlę zdjęcia sukni.

Zapraszam: kaeppel@o2.pl
image
image
image
image

Sprzedam oryginalną suknię zakupioną w salonie Paris w Gdańsku za 4300zł

wypożyczenie tego modelu w salonie to cena 3200zl

ALLURE BRIDALS 8362

kolor: Biały

rozmiar: 36/38

wzrost 165-175cm

stan : bardzo dobry

Sukienka została raz wyprana po weselu w salonie sukni ślubnych , drugi raz zostanie wyprana przed sprzedażą .

Gratis dodaję halkę z kołem za którą dodatkowo płaciłam 200zł

image
image

image

http://allegro.pl/cudowna-allure-bridals-8362-w-snieznej-bieli-i1252138708.html

Sprzedam sukienkę:

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/piekna-suknia-slubna-rozm-42-44-duzy-biust-bolerko-ogl3037626.html

image

image

Witam, mam do sprzedania suknię ślubna rozmiar 36 na wzrost 160 (plus 5 cm obcas). Suknia śnieżnobiała, raz założona, po czyszczeniu. Jednoczęściowa, gorset wiązany z tyłu, halka idealna do tańczenia ponieważ koło jest w okolicach kolan- w ogóle nie przeszkadza w zabawie. Dekolt z pazurkiem bardzo głęboki - ładnie uwydatni nawet niewielki biust, gorset zdobny kryształkami, dekoracja z gorsetu delikatnie z lewej strony opada na udo, pięknie się układa. Można przymierzyć u mnie - Reda, bądź mogę podjechać z suknią do Gdyni, Rumi- po umówieniu się. Do takiej sukni nie potrzebujesz bogatej biżuterii, welon i delikatna kolia na szyję i jesteś PIĘKNA. Więcej zdjęć zdjęć mogę przesłać na maila.
Kupiłam ją za 2100 zł, proponuję cenę 1300 zł (do ew. negocjacji).
http://allegro.pl/sexy-suknia-slubna-rozm-36-i1258356043.html

image

WELON :)

WELON

( do sukni powyżej )

image

KONTAKT do mnie: poslubna_wyprz@wp.pl

Przymiarka możliwa w Gdyni.

Zapraszam!

Witam serdecznie!

Posiadam w sprzedaży suknię ślubną z salonu Marietta w Gdyni.

Jestem jej pierwszą właścicielką. Suknia jest w bardzo dobrym stanie. Nie posiada oznak zniszczenia.

Rozmiar sukni to 36, wzrost 161 cm + obcas ok 7 cm.

Kolor sukni: biała

Suknia posiada rozcięcie po prawej stronie od wysokości uda ( element wystroju ). Rozporek można także zaszyć i założyć pod suknie halkę z kołem.

Do sukni dodaję welon oraz woal. Welon jest obszyty kryształkami na zakończeniu. Woal można nosi w dowolny sposób, zawiązany z przodu lub na plecach bądź bez wiązania jako szal...

Koszt sukni z salonu to 2800zł ,
welon 350 zl,
woal 150 zł.

Moja propozycja to 1500 zł za wszystkie 3 powyższe rzeczy + 3 nowe welony zakupione na allegro GRATIS.

Gorąco polecam!

image

image

image

image

TYŁ SUKNI

image

WELON

image

WOAL

image

image

KONTAKT do mnie: poslubna_wyprz@wp.pl

witam :) poszukuję sukni z salonu Cymbeline - model cybella, rozmiar 42/44 francuski. Ślub mam w lutym.

Pozdrawiam::)))

Inne tematy z forum

Olivier R - ocena (3 odpowiedzi)

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i każdego jego aspektu, miła atmosfera podczas jazd i...

Rodzic - opinia (5 odpowiedzi)

Nasze dziecko przeniosło się z tej szkoły, bo było źle traktowane przez wychowawcę, nauczycielkę...

Jacek - ocena (3 odpowiedzi)

Szkoła nie warta czasu i nakładu finansowego. Totalny brak kontaktu z wychowawcą i dyrekcją...