Sprzęt AGD

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

W sklepach jest tego wszystkiego pełno, ale tak naprawdę nie wiem co warto kupić :)

Jakie firmy polecacie??
Na co należy zwrócić uwagę przy zakupie??
Możecie podzieliś się swoimi opiniami i doświadczeniami ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzęt AGD

a co planujesz kupić?

My zakupiliśmy lodówke i kuchenkę Elektrolux i jesteśmy z niej bardzo zadowoleni.

Sysia, a co chcesz kupić?jakie sprzęty?

Rozglądam się za pralką, lodówką, kuchenką i okapem...

odpowiem...pralkę mam Boscha i jak na razie stwierdzam ze to był super wybór, lodówke mam Candy-szybki i tani zakup, no i była akurat srebrna i o odpowiedniej wysokości ;); piekarnik i płyta gazowa kupiona w promocja jako komplet Mastercooka też srebrna, wygląda świetnie i bardzo dobrze się sprawuje; okap, oczywiście srebrny ;) Gorenje
zakupy sprzętu robione były tak zeby nie zapłacić za dużo a nie stracić na jakości i estetyce

ja lodówkę mam electroluxa, wybrałam takową ponieważ w mojej rodzince ma ją kilka osób, jest sprawdzona i działa bez zarzutów. Pralkę mam aristona, okapu jeszcze nie mam więc nie pomogę, kuchenkę mam gazowo-elektryczną do zabudowy też electroluź, działa super

Prala Elektrolux super z opóźniaczem, lodówka Bosch duża i pojemna, odkurzacz LG z pojemnikiem kt. można myć (ekstra patent, świeże powietrze za każdym razem gdy odkurzam, a cena przyzwoita) Reszty na razie nei mamy bo już za chwilę tzn za parę mcy się przeprowadzamy:)

A gdzie?

my własnie w tym tygodniu kupywalismy sobie zmywarkę bosh kuchenkę z płyta bosch i okap amica do zabudowy wszystko, bo robime sobie kuchnie w hurtowni i w media markt doradzili nam bosha okapu z tej firmy nie bralismy bo sa bardzo drogie ale na uwagę zasługuje fakt że jest hurtownia na żabiance i za cały sprzęt zapłaciliśmy okolo 1000 taniej niż w mediamarkt i do tego dowóz gratis polecam naprawdę tę hurtownię

jessssu, mimi, ppracuj nad ortografią i gramatyką...

mimi a gdzie jest ta hurtownia?? bo my planujemy kupić zmywarkę Bosha i okap - na razie nie wiemy jakiej firmy....
Piszesz że to hurtownia , ale można tam też detalicznie kupować??

Dobry komis z agd jest na jagiellońskiej w Gdańsku
Mamy lodówkę tam kupioną, . Sprawuje się dobrze, kupiona jako prawie nowa :) A ile tańsza :)

My kupowalismy tak jak pisała wcześniej lodówkę, kuchenkę i okap w hurtowni w Gdyni na Kcyńskiej i nigdzie indziej taniej nei było. Objechaliśmy wszystkie sklepy i tam było najtaniej. Przywoża na miejsce i wnoszą. Nie ma z tym problemy. Jeśli chodzi o pralkę o mamy Aristona i jestem zadowolnona, tylko ze pralkę zamawialiśmy w skepie internetowym.

No właśnie ja też słyszałam dużo dobrego na temat tej hurtowni...
Zamierzamy się tam wybrać, ale nie wiemy jeszcze na jakie marki się zdecydować...

My mamy lodówkę Gorenje, pralkę Electrolux, okap Amica i ze wszystkich jesteśmy badzo zadowoleni - działają bez zarzutu :-) Wszystko kupiliśmy w baaaaaaaaardzo tanim sklepie w Wejherowie (np. pralka była ok. 500 zł tańsza niż w Euro :-)))))

A możesz podać namiary do tego sklepu...
My też będziemy mieszkać w Wejherowie i bez sensu jest "wozić drewno do lasu" ...;)

Sklep Dom-El mieści się na rogu ulic Kościuszki i Św. Jacka (obok dawnego kina) - niech Cię nie zmyli mały asortyment - co chcesz mogą ściągnąć w ciagu góra kilku dni (przeważnie 2) a obejrzeć można w innych sklepach :-))) Dowóz gratis.

Dziewczyny ja tez mogę polecić ta hurtownię na żabiance tam jest dużo taniej. Mozna nawet sprawdzić modele i ceny w innych sklepach i pójść tam i się targować. To jest zaraz przy deptaku jak się wchodzi od strony kolejki to po prawej stronie....tam gdzie sklep z lustrami...polecam

ja wszystko kupowałam w Hali olivia, sympatyczna obsługa i dużo taniej niż w np makro, polecam

dokładnie ta hurtownia jest na subisława 28

Dzięki !!! Przejdziemy się tam !!! :)
Kamilo-t nie jestem pewna , ale nasi mężowie chyba razem pracują... ;) ???

Rozmawiałam z mężem i chyba masz rację :-))) Ale zbieg okoliczności, nie?

Tak...
Jaki ten świat mały... :)
Pozdrawiam

odnosnie "hurtowni" na Zabiance to powiem , ze macie duzo racji, bo mysmy tez kupili tam sprzet i to prakrtycznie ponad 1000 zl taniej wyszlo niz np. w MM,
ale uwazam, ze po pierwsze jest lepiej pojsc do drugiego ich sklepu na Zabaiance. idac z koleiki to prosto promenada najepierw po prawej minie sie 1 Kosciol a potem po lewej drugi( Blaszany) i za drugim sa pawilony i jak sie one koncza to skrecasz za nimi w lewo i tam sie szybko znajdzie sklep. Nalezy jednak pamietac, ze najpierw sprawdza sie wszelkie ceny i modele w MM, Euro , Elektro itp. i juz juz tam sie idzie z konkretami ( czesto jednak modele tam inne poleca i to tez jest oki) i trzeba sie targowac, naprawde warto, gdy sie kupuje sprzety za ladnych pare tysiecy!
No to tyle, aha, najlepiej jak sie spotka w sklepie szefa, czy kierownika, takiego w czarnych wlosach - On najwiecej ma wiedzy co poleci i utargowac sie z Nim da lepiej!
To tyle przynajmniej tak bylo jakis ponad rok temu...

My też tam kupiliśmy sprzęt dzięki waszym radom :) no oszczęność jak njie wiem co :) dzięki temu mogliśmy pozzwolić sobie na wyższy model zmywarki :)!! Ceny rewelka :)

Inne tematy z forum

Jakie kolczyki???? (14 odpowiedzi)

Witam, Moja 1,5 roczna córka ma przekłute uszy ale niestety nie mogę jej dopasować kolczyków....

zapach do mieszkania jaki ??co polecacie (44 odpowiedzi)

drogie mamy wy zawsze coś doradzicie chciałabym aby w mieszkaniu pięknie pachniało macie jakieś...

Przedszkole prywatne w Pruszczu, które? (42 odpowiedzi)

Najleiej na osiedlu Wschód. Prosze o opinie.