Wiktoria - ocena (1) Duży wybór kas fiskalnych, dobre rabaty, profesjonalna i miła obsługa. Bardzo... Wiktoria Weronika - ocena (1) Najlepszy Serwis w Trójmieście. Doskonali fachowcy. Rewelacyjne ceny.... Weronika JOLA - ocena (1) Świetna atmosfera, rewelacyjny serwis :) JOLA
Maciasek - ocena (1) Nie jestem baristą, ale wiem jedno dobra kawa potrafi uratować dzień. I... Maciasek Krzysztof Rybak - ocena (1) Szybki i profesjonalny serwis drukarki wielofunkcyjnej Brother. Oferowana... Krzysztof Rybak Gal Anonim - ocena (1) Super fachowcy! Gal Anonim Marcin - ocena (1) Korzystam od lat. Świetna i kompetentna obsługa. Polecam! Marcin MK - ocena (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. MK AŻ - ocena (1) Firma godna polecenia. Bardzo miła i fachowa obsługa. Niczym nie musze się... Marcin - ocena (1) Bardzo fajna obsługa. Pracownik klarownie potrafił wytłumaczyć problemy w... Marcin Daria - opinia (1) Super kawka. Świeża i aromatyczna. Peru idealna dla mnie i mojego męża. Daria Michał - opinia (1) Szybka i rzetelna i miła obsługa. Ceny konkurencyjne. Polecam. Michał Ola - opinia (1) Obsługa ewidentnie wyśmiewa klientów oraz ma olewające podejście. Nie polecam Ola Ania - opinia (1) Tablice i flipcharty dostępne od ręki, duży wybór produktów Esselte, polecam!! Ania Jacek - opinia (1) Przepyszna świerza kawa. Bardzo przyjemna obsługa i przede wszystkim są... Jacek Kinga - opinia (1) Profesjonalne podejście, miła obsługa. Konkurencyjne ceny :) Bardzo polecam :) Kinga Mikołaj - opinia (1) Szybka i fachowa obsługa, polecam z czystym sumieniem Mikołaj Jerzy - opinia (1) Bardzo dobry wybór produktów, lokalizacja super 10 minut od Starówki,... Jerzy Ryszard - opinia (1) Bardzo dobry dostawca kserokopiarek Develop. Jestem bardzo zadowolony z... Ryszard Paulina - opinia (1) Szybki i skuteczny serwis. Mogłam liczyć na pomoc w odpowiednim doborze... Paulina