Polecam i to bardzo (1) Wszystko zostało zrealizowane zgodnie z zamówieniem, telefon w jeden dzień... Jadwiga oszukuja klientow (1) witam, ta firma przeslala mi niewlasciwe produkty, jakich nie zamawialem,... Marek terminy (1) punkt oferuje dwutygodniowe terminy napełniania butli... andrzej
Polecam (1) Polecam, gość zna się na rzeczy, ładnie wyposażony samochód wystawowy,... Olek OK. spawarki w dobrej cenie (1) spawarki maja w dobrej cenie , ale trzeba czekać na dostawę, fachowo... Aleksander Polecam (1) Jedna z szybszych ekip jakie widziałem. Zostałem obsłużony szybko i... Koral Profesjonalizm (1) Po prostu profesjonalizm nic dodać nic ująć !!! Jakub Super obsługa świetny towar. (1) Musze przyznać że byłem sceptycznie nastawiony do takich rzeczy przed... Łukasz Polecam (1) Szybko , rzetelnie, bardzo korzystne ceny. Polecam w 100% Maciek Super (1) Odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach począwszy od Kierownika sklepu... Zadowolony z Husvarny Pełen profesjonalizm (1) Polecam szybka realizacja, duży asortyment. Andrzej Paweł - opinia (1) zero profesjonalizmu,obsługa jak za komuny,nie maja pojecia co sprzedaja a po... Paweł Super (1) Solidna firma Piotr Szybko i niedrogo (2) Polecam, kupiony migomat sprawuje się bardzo dobrze, cena atrakcyjna, dobra... Andrzej Plomby OK (1) Polecam plomby do opakowań, są ok. Mario Zakup silnika + falownik (1) Bardzo kompetentna obsługa w zakresie doboru zespołów napędowych, polecam!... Maciej Fachowo i naprawdę tanio (1) Bardzo miła obsługa, przedstawiciel firmy profesjonalnie zajął się... Kamil Mily kontakt, super ceny, trminowośc. (1) Mily kontakt, super ceny, trminowośc. Władysław Bardzo dobra firma (1) Bardzo dobra firma alain odradzam (1) Bardzo niemiła obsługa, czystośc łóżek pozostawia wiele do życzenia. marek