Angela - ocena (1) Bajka Wszystko Tanio i szybko 100 na 100 Angela Natalia - ocena (1) Brak kontaktu przez kilka dni z panem Szymonem koordynatorem. Pomimo... Natalia Eldźwig - opinia (1) Sprawnie , profesjonalnie i w terminie Eldźwig
Mateusz - opinia (1) super firma z szeroką gamą produktów Mateusz Legalizacja sklepówek na 5 z plusem (1) Polecam usługi tej firmy w zakresie legalizacji wag sklepowych. Szybko... Wojciech Polecaam (1) Dwa razy nie trzeba myslec nad wyborem. Ansteel to mój numer 1 przy wyborze... Marek K Wszystko czego potrzeba (1) Należy pochwalić Was szczególnie za bogaty asortyment. Jest w czym wybierać a... Białyy Bogaty asortyment (1) Tak jak wyżej- bogaty asortyment to według mnie ogromny plus. Bardzo duże... Adi Polecam (1) W końcu porządna firma. Duża oferta systemów w jednym miejscu, tego brakowało... Danielos Zasłużona 6 (1) Po kilku zleceniach mogę powiedzieć że ani raz się nie zawiodłem. Zawsze... Karolina Maj Naprawdę miłe zaskoczenie (1) Był to mój pierwszy kontakt z tą firmą a już teraz mogę powiedzieć że na... Amadeusz Kasprowicz Warto odwiedzić (1) Cieszę się że trafiłam na firme Ansteel i miałam okazję na własnej skórze... Aneta Reclaf Warto odwiedzić (1) Bardzo solidnie wyposażona hurtownia. Dostałem dosłownie wszystko czego... Janusz Majchrzak Pełen profesjonalizm (1) Bardzo solidna firma na rynku. Bogata oferta, duże możliwości. Dawid Malinowski Indywidualne podejście do klienta (1) Indywidualne podejście do klienta. Polecam MM Profesjonaliści w metrologii :) (1) Porządna firma z Trójmiasta mają dobry sprzęt z zakresu długości oraz... Władysław Pozytywni (1) Jestem bardzo zadowolona z tej firmy pod względem terminowości i jakości... Renata wysoki profesjonalizm usług i sprzedaży przyrządów pomiarowych (1) Wysoki profesjonalizm usług i sprzedaży przyrządów pomiarowych pochodzących... Zbyszek firma w porządku (1) polecam - poradzą, doradzą Piotr Polecam (1) Dziękuję za szybką realizację zamówienia. Szkoda, że nie macie sklepu... Paweł Krzesiński