SERDECZNIE POLECAM (1) MIŁA I KOMPETENTNA OBSŁUGA TOWAR DOBREJ JAKOŚCI I SUPER CENY NA KAŻDĄ... Łukasz Hamska obsługa!!!! (2) Uwaga !!!Czuje się w obowiązku przestrzec wszystkich kupujących sprzęt... Oburzony klient kompetentna obsługa (1) skorzystałam z usług tej firmy po poleceniu przez znajomą. Wykonali mi testy... Joanna
Profesjonalnie (2) Profesjonalna i przyjazna obsługa. Szeroki wybór aparatów. Indywidualne... Bati godni zaufania (1) Byłam z moją babcią. Pani, która nas obsługiwała najpierw przprowadziła... beata polecam (1) Transakcja ze sklepem bardzo udana, a stabilizator kolana sprawuje się... Monika Toporowska Teresa - opinia (1) Wypożyczyłam łóżko reh, zakupiłam materace... jakość obsługi przewyższa... Teresa POLECAM INNYM!!! (1) W okresie 31.08.2009 do 07.09.2009.przebywalam w Sopocie.Wczesniej... Ewa Marcinkowska PROFEZSJONALIZM (1) Bardzo milo został mój mąż przyjęty w firmie,bardzo miła Pani wykonała... Anna kamil - opinia (1) Witam, jestem bardzo zadowolony z profesjonalizmu jaki zastałem w tej... kamil rezygnacja z usługi (1) Jesteśmy z męzem bardzo niezadowoleni i zawiedzeni. Niesolidny i nietrminowy... L.Kowal super obsługa i ceny (1) najwięcej sprzętu, ceny konkurencyjne, obsługa fachowa i miła, pomoc nawet w... kalina arentz Polecam (1) Mila i profesjonalna obsluga....duzy wybor asortymentu w przystepnych... Ryszard Najlepsza firma w swojej branży (1) W mojej ocenie firma TRANS zasługuje na najwyższą pochwałę! Jest to firma... Janina Lorkowska sympatyczne miejsce (1) witam wszystkich :) Acustikę odwiedziłam z moim synkiem. Skierował nas tu... Mila Super sklep polecam (1) Gorąco polecam ten sklep. Obsługa jest tam kompetentna. Towar dobry... Brahmi Godny Polecenia (1) Obsluga bardzo dobra. Polecam wszystkim. Kupowalem w Gdansku . Nie wiedzialem... Stanislaw Polecam (1) Bardzo jestem zadowolona z obslugi w tym sklepie, mila obsluga i bardzo... Kazimiera Polecam jak najbradziej ! (1) Bardzo miła obsługa podejście profesjonalne do klienta, jestem bardzo... Magda22 Super (1) Sprawna obsluga, pelen profesjonalizm. Duzym plusem jest to ze miesci sie w... Artur Wolski