Najmilsza obsługa :-) (1) Przemiła, sympatyczna obsługa. panie doradziły, wytłumaczyły, odpowiadały... slonko333 Kasa Kasa Kasa (1) Jedyne co mogę powiedzieć dobrego o tym miejscu to duza wiedza lekarza i... Magdalena Sklep medan - opinia (1) Polecam sklep, nigdzie indziej nie znalazłem tylu interesujących mnie... Szymon
Bardzo miła obsługa jestem bardzo zadowolona (3) Bardzo polecam ten sklep produkty na poziomie perfekcyjnym,sprzedawca... Wiki Chamska obsluga zero kultury !!!!!!! (1) Bardzo niemila obsluga nie polecam sprzedawca nie odpowiada na wszystkie pytania Krysia Wspaniała obsługa (1) świetny sklep, fachowa i miła obsługa , chyba najlepsza w całym trójmieście,... Marcinl wkładki dziecięce (2) Wkładki nie nadają się do noszenia ponieważ są zbyt grube z tyłu od pięty co... monika Wspaniała obsługa! (1) Serdecznie polecam! Obsługa kompetentna, miła i pomocna. Jestem bardzo... Aleksandra polecam (1) Kupowałem tu stabilizator na kostkę za który zapłaciłem mniej niż miałbym... Mariusz fajny sklep (1) pani ktora sprzedaja umie doradzic i podpowiedziec co wybrac gdy okresli sie... mal zadowolenie (1) bylem nie raz zakupow dokonalem i jestem zadowolony losioman Bardzo Przyjemny Sklep (1) Przyjemna obsługa, sklep i wypożyczalnia dobrze zaopatrzona, Polecam Arkadiusz Polecam (1) Witam Mam problem z kolanem, byłam dziś w sklepie medycznym. Miła obsługa,... Ewelina nie polecam (2) bardzo nie miła obsługa, ceny z kosmosu Andrzej Sklep Medyczny M-Medica w Gdyni (1) Profesjonalna obsługa, sprawnie, szybko, nie ma co dużo się rozpisywać, gdyż... Grzesiek Błaszczyk Dobry sklep. (1) Pani ze sklepu sympatyczna, pampersy, cewniki i ciśnieniomierz udało mi się... Mich Polecam! (1) Bardzo miła obsługa i niedrogo! Bartek Polecam! (1) Fachowa obsługa i najtaniej w okolicy :) Krzysiek Polecam ! (1) Serdecznie polecam ! Obsługa pracującego tam Pana na najwyższym poziomie ,... Małgorzata Najtańszy sklep jaki znalazłem (2) Najtańszy sklep jaki znalazłem Krzysztof