Festiwalowa P - ocena (1) Dobra ekipa super sprzęt szybka reakcja. Bardzo dziękujemy za pomoc przy... Festiwalowa P Piotr L - ocena (1) Zawodowa ekipa. Bardzo doświadczona i dobrze wyposażona firma. Są tańsi ale... Piotr L Małgorzata Marciniak - ocena (1) Świetny DJ, od samego początku czuliśmy się zaopiekowani, przed weselem... Małgorzata Marciniak
Anna - opinia (1) Współpracowałam z Luminaris wielokrotnie. Zawsze pełny profesjonalizm,... Anna Natalia - opinia (1) Współpraca z Luminaris była czystą przyjemnością! Natalia Bartosz Zimniak - opinia (1) Skorzystałem z wynajmu sprzętu oświetleniowego, który okazał się bardzo... Bartosz Zimniak Andrzej - opinia (1) Brak kontaktu - nik nie odbiera telefonu i nie odpisuje na smsy Andrzej Ewelina Puszkin - Fundacja OmeaLife - opinia (1) Z firmą współpracujemy regularnie od 2018 r. Produkują nam spoty, relacje z... Ewelina Puszkin - Fundacja OmeaL Rafał Wojczal - opinia (1) usługi na wysokim poziomie. Zawsze na czas i w dobrej cenie. Rafał Wojczal Galeria Klif - opinia (1) Firma godna polecenia. Profesjonalna i terminowa. Galeria Klif. Galeria Klif Radio w Mercedesie C (1) Polecam serwis w 100%. W autoryzowanym serwisie Mercedesa usłyszałam "no wie... Joanna Oswietlenie LED na weselu, jestesmy baaaardzo zadowoleni! (2) Super firma! Na ostatnią chwilę pomogli nam z wyborem oświetlenia na wesele,... Maki Współpracujemy z BM Light od lat i naprawdę polecamy. (1) Współpracujemy od 2012 roku i zdążyliśmy sprawdzić BM Light w czasie wielu... Agencja Eventowa PAM Gorąco polecam! (2) Profesjonalna i bardzo kontaktowa obsługa. Sprzęt najwyższej jakości w... IK Polecam (1) Bardzo dobry kontakt, wszystko odbyło się szybko i sprawnie, instalacja... Klient Dlaczego MAXSOUND? (2) Fachowe doradztwo, sprzęt przygotowywany na życzenie klienta, Bardzo... Dawid potwierdzam pozytywne opinie poprzedników (2) Bardzo dobry kontakt - odbierają, oddzwaniają, odpisują. Profesjonalne... Anna Bardzo dobra załoga (1) Szybko dograny temat, przyjechali, zamontowali, wszystko szybko sprawnie i... Rafał Wynajem sprzętu MaxSound - polecam! (1) Świetny kontakt, wszystko punktualnie, profesjonalnie, a w dodatku w bardzo... Karolina Pełen profesjonalizm (1) Polecam zdecydowanie usługi tej firmy. Elastyczni, słuchają tego o co prosi... marta