profesjonalnie. rzutniki super, oceniam firme bardzo dobrze (2) fachowa obsluga, rzutnikI sie sprwdzily na konferencji wielkrotnie. cena w... CHRIS BROWN Polecam gorąco ! (1) Rzetelna firma, świetne prowadzenie wesela i otwartość na propozycje gosci w... Aga Rzetelna firma (1) Korzystam z usług Maxsound już po oraz kolejny i nie zawiodłem się. Ceny... Mateusz
Profesjonalnie (1) Wszystko odbylo sie bardzo sprawnie. Montaz, instrukcja i demontaz. Swietna... frackiewicz Ekipa do zadań specjalnych (1) Panowie z MaxSound to jest naprawdę ekipa od zadań specjalnych. W piątek po... Mateusz Gostomski Absurd (1) Tydzień temu organizowałam koncert. Na ok. 2,3 tygodnie przed zarezerwowałam... kalamarapaxa Polecam (1) Witam, szczerze polecam współpracę z firmą Max Sound. Świetna komunikacja,... Natalia Paweł N. - opinia (1) Firma godna polecenia, chłopaki wiedzą co robią, elastyczni pod każdym... Paweł N. 18stka (1) Jakościowo sprzęt bardzo dobry w tej cenie wynajmu (zestaw 2 kolumny + 2... Kuba Duży wybór na zamówienie. (1) Firma może niewielka, ale dopasowali ofertę do moich potrzeb, nie próbowali... Robert Staż (4) W firmie Luminaris byłam na stażu, dzięki któremu bardzo wiele się nauczyłam.... Barbara Wesele (1) Byliśmy bardzo zadowoleni z MaxSound, którzy grali na naszym weselu, to była... Claudia wszystko super (1) Super projektory, eleganckie ekrany, dziekujemy za realizacje. Monika B polecam (1) Zespół eventowy bardzo dziekuje za ostatnia realizacje. Sprawnie, szybko i... Miłosz Korleanski Dobrze się z nimi współpracuje (2) Terminowi i solidni i ceny przyjazne. Lubię z nimi współpracować i często to... Tomek Nadolny