Średnia 6.0 to nie przypadek
Moja opinia nie będzie się różnić od setek innych opinii zadowolonych kursantów. Przypuszczalnie, gdyby nie pan Marek Kłos i jego fachowe porady oraz przywiązanie do szczegółów, moja "recydywa egzaminacyjna" wciąż by trwała. Po zaledwie 5 godzinach jazd doszkalających w Akademii Dobrej Jazdy (kurs robiłem w innej szkole w innym mieście) jestem w stanie uwierzyć, że egzamin na prawo jazdy można zdać za pierwszym podejściem. Każdy, kto podchodził do egzaminu więcej niż jeden raz wie, że o sukcesie bądź porażce decyduje najczęściej odrobina szczęścia i mnóstwo drobiazgów, których nie sposób, zdawałoby się, przewidzieć. Marek Kłos jest najwyraźniej innego zdania sądząc, że te drobiazgi są najzupełniej przewidywalne. I chwała mu za to. Zdając wczoraj egzamin uśmiechałem się tylko pod nosem przypominając sobie o wszystkich wskazówkach i ostrzeżeniach, których udzielił mi pan Marek. Dzięki tej wiedzy żaden "drobiazg" mnie nie zaskoczył ani nie wyprowadził z równowagi i pojechałem na miarę swoich możliwości. I to był ten języczek u wagi, który zadecydował o tym, że zdałem egzamin z wynikiem pozytywnym. Dziękuję.