Średnio i poprawnie!

Obsługa w sekretariacie i pomoc chyba są najcenniejsze w tej szkole językowej. Przemiłe osoby! Uczęszczam na kurs j. angielskiego przygotowującego do certyfikatu i właściwie nie jest porywający. Nie chcę oceniać samej szkoły, bo cena kursów, zniżki i starania ze strony personelu szkoły - p. dyrektor są nieocenione! Jednak sam prowadzący zajęcia nie inspiruje do nauki języka. Jest po prostu POPRAWNIE - zaczynamy o właściwych godzinach kończymy o właściwych godzinach. Mam wrażenie, że prowadzący podchodzi bardzo mechanicznie do zajęć, bez zainspirowania osób, które uczestniczą. W OGÓLE NIE MOTYWUJE DO NAUKI, co mnie bardzo zaskoczyło, bo oczywiście oprócz własnej motywacji przydałaby się ta ze strony prowadzącego. Nie ma takiego poczucia, że prowadzący CHCE nas czegoś nauczyć. Jest odczuwalny wyraźny dystans między prowadzącym zajęcia a uczestnikami, gdyby nie zgrana grupa to chyba byłoby tak sztywno na tych zajęciach że rezygnacja stałaby się faktem. :(

Wyposażenie trochę biedne - jedna tablica? Wydaje się mało.

Ceny bardzo ok - ze zniżkami, fajnie.

Ocena ogólna jednak 3, ponieważ inspirujące zajęcia są kluczem do sukcesu. Poza tym OK, ale więcej nie skorzystam niestety :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Średnio i poprawnie!

niestety muszę się zgodzić z przedmówcą. Gdyby nie fakt, że zajęcia opłaciłam z góry dawno poszukałabym innej szkoły. Jest nudno, bez polotu, w dodatku odnosi się wrażenie że prowadzący przychodzi aby tylko "odbębnić", bez jakiegokolwiek zaangażowania. Szkoła chwali się dużą zdawalnością w egzaminach, ale nie sądzę żeby to była zasługa osób prowadzących, bo w szkole tej NIC nie jest wymagane. Nie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0