Matylda - opinia (1) Zapisałam syna na kurs języka angielskiego i niemieckiego, jestem zadowolona... Matylda Obóz letni (2) Syn (11) lat był na na dwutygodniowym obozie językowym wyjazdowym. Wrócił... Agnieszka BELT (1) Szkołę poleciła mi znajoma. Potrzebowałam udoskonalić umiejętności językowe.... Basia
Adler (1) Uczyłam się tam trzy lata. Z dużym sukcesem, w cudownej atmosferze. Inka Instytucja tworzona przez ludzi (1) Szkoła pewnie jak każda inna.Bell Belt czy jak się teraz nazywają. Uczą... R Dobra szkoła z fantastyczną atmosferą (1) Od wielu lat jesteśmy związani ze szkołą w Gdańsku. Mają super lektorów i... Aga Średnio i poprawnie! (2) Obsługa w sekretariacie i pomoc chyba są najcenniejsze w tej szkole... K. Śmiało polecam (1) Zajęcia miałem prowadzone z native speakerem, bardzo sympatyczny gość.... Maciej SUPER!! (1) Z oferty szkoły skorzystałam dzięki kuponowi zniżkowemu. Korzystam z kursu... Kursantka M - opinia (1) ogólnie jestem zadowolona z nauki w tej szkole :) zdane FCE, dobre... M