St. Patrick

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Wyszperałam w necie zdjęcie sukni St. Patrick i teraz nie berdzo wiem jak to ugryźć, bo znam tylko firmę i model. Orientujecie się czy trójmiejskie salony sprowadzają na zamówienie wybrany model? i który salon ma największy wybór St. Patricka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: St. Patrick

musze cie zmartwic bo tez inetersowalam sie tymi sukniami sa piekne ale w trojmiescie zaden salon ich nie posiada najblizej znadziejsz je w elblagu
:(

...to i tak jestem kroczek dalej - bo moją jedyną znalazłam na szwedzkiej stronie:) Dziękuje.

ale zastanów sie nad tym dobrze,
bo jesli zamówisz suknię,
sprowadzą ci ją,
a okaze się że na tobie wyglada źle?

że nie czujesz sie tak, jakbyś chcuiała w niej wyglądać?
to trochę ryzykowne :)

oczywiście, oczywiście ---> jeszcze nie ogarnęła mnie gorączka przedślubna dlatego tak emocjonującą sprawę jak suknia chcę załątwić teraz i jeśli nie uda się tego zrobić w rozsądny sposób - trudno zrezygnuje z niej.
Ale serdeczne dzięki za rade, bo laik jeszcze jestem:)

nadroooooobisz,
jeszcze miesiąc na weselniku i będziesz jak stara :)

..oby nie stara...'panna':)

jest wiele salonów w polsce poszukaj na stronie dystrybutora "maddonna suknie slubne"wpisz w google i pojawi ci sie stronka gdzie mozesz poszukac salonow
a jaki model ci sie podoba?bo ja sie zakochałam w st patrick i znalazłam bardzo podobna i kupiłam ja tu w trojmiescie:)

jest, jest, jest!!! wiiiii
Dziękuje monia, włąśnie na to liczyłam (że Wy macie już poszukiwania za sobą - sorki jak troszkę Cię wykorzystałam).
Szalenia podoba mi się DACIO. A Tobie?

a mi candida ale jesli chodzi suknie najlepiej pochodzic po salonach bo wiele modeli jest do siebie podobnych i jak sie np szyje lub kupuje w salonie to mozna powprowadzac swoje zmiany:)powodzenia pozdrawiam

http://www.suknie-slubne.pl/index1.php

podalam ci link do strony salonu madonny, ten salon sprowadzi lub wypozyczy kazdy model ktory jest na stronie internetowej

no ładnie, ładnie. Mają w Krakowie ten model, ale cena...wow, !.
Myślałam przeznaczyć na suknie + dodatki do!! 3000, a ona sama kosztuje 4290.. masssakra. Chyba podreptam za radą monii i od drzwi do drzwi, będe szukała podobnej..:(

ale mozesz wypozyczyc ja za polowe tej ceny

tak, wiem ale to jest jednak Kraków. Gdyby ona miała być moja na zawsze, po tą wymarzoną można jechAĆ na koniec PL. Poza tym, kiedyś nie planując jeszcze ślubu, postanowiłam, że gdyby jednak coś:) - to nie będe wypożyczała....
No nic, będe szukać podobnej.
Dzięki i powodzenia Wam:)

wypozyczyc za ponad 2000!!!i całe wesele sie martwic czy nic sie nie stanie:)?to nie dla mnie zreszta ja kupuje swoja za 1990:)+dodatki ale to juz max w 3000 sie zamkne:)no a poźniej mozna sprzedac za choćby połowe...ps poszukaj swojego modelu na allegro jak nie bedziesz chciala kupic od kogoś zawsze możesz ściągnąc zdjecia do krawca:)lub poprostu pojechac i przymierzyc:)pozdrawiam ps2 ale podejrzewam ze znajdziesz cos podobnego w salonach w trojmiescie

nie ma jeszcze na allegro jej:(

image

oto twoja sukieneczka image

ale cudo (ta, ktora wkleila Rina).

oczu nie moge oderwac tylko ta cena .... :(

:) znam ją na pamięć. Przeszukałam wszyskie fora i sprzedaże 'z drugiej ręki'... niestety mojej nie ma... ale nadzieją mnie napawa myśl, że są inne St. Patricka, bo jeszcze liczę na to, że po kwietniu, czerwcu i lipcu będzie ich więcej...i wypatrze to moje cudo.
Czasem się zastanawiam czy to dobrze, że na nią trafiłam - bo teraz już żadna mi się nie spodoba. Tekst mojego faceta na ten ból: ' Ehh te baby':)

ta pierwsza suknie ,którą wkleiła Rina to chyba model Daga. Znam dziewczynę która będzie miała tą suknie. Slub ma w sierpniu ale nie wiem czy bedzie na sprzedaż.
Jeśli chcesz to spytam w tygodniu jak ją spotkam w pracy.

niestety 'daga' to nie moja upatrzona"(. Ja choruję na tą drugą - dacio... Dziękuje za chęci:)

Hej ja tez wybralam St Patrick. Ich suknie sa piekne. Zdecydowalam sie na model Dauco.
http://www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=3&gr=0&poz=0

piękna!!!