Spoko (1) Wszystko na plus polecam smacznie obsługa spstyczna Andrzej Rewelacja (1) Jedzenie rewelacja . Wystrój bardzo fajny. Tomasz Fatalnie to mało powiedziane (1) Smak burgerow to pikantna musztarda i ketchup. Stopień wysmazenia nie... Ksieciunio
Jeden z gorszych burgerów w moim życiu (1) Jadłem już w setkach miejsc z burgerami na świecie. No 7. długo za mną... Wiesiek OKROPNE JEDZENIE NIEKOMPETENTNA OBSUGA (1) "Burger" rozalał sie sam w rekach. Po pierwszym gryzie zglosilem to obsudze z... tomek spoko (1) czysto i na poziomie. żarełko naprawdę spoko - wariant z żurawiną... Jan przeciętnie (1) Burgery jak burgery nie wyróżniają się niczym z tymi kupionymi z budki na... Krzysztof Slabizna (1) Bylem z rodzina. Bulka slodka do burgera, rozpadajaca sie. To nie to. Sosow... Karol Nie polecam (1) Kotlet smakuje jak mielony cenny przesadzone nie polecam tego miejsca nikomu Dawid WSTYD NAZYWAĆ TO BURGEREM... (1) Jako że bardzo lubimy dobre Hamburgery wybraliśmy się z Mężem do Stacji No7... Magdalena Słabo (1) Przyszliśmy z ciekawości, niestety jedzenie kiepskie, poniżej oczekiwań i... Mat Robert - opinia (1) Jadłem dziś burgera AMG zamówiłem dodatkowo małą porcję frytek i cole. Z... Robert obsługa (1) dialog: - dobry wieczór - przydało by się dzień dobry powiedzieć, ale was... wole śródmieście Było pycha (1) Jadłem przed chwilą burgera Nachos Muchachos, poprostu pyszny. Wielki burger... Willy wszystko super ale (1) Wszystko super ale kilka dni temu byłem obsługiwany przez chłopaka w... wojtek byłam i polecam! (1) Naprawde bardzo smaczne jedzenie polecam wszystkim:) kobieta zjadałem (3) Bez rewelacji, ale paść i zjeść można. ja Jakoś w dół, szkoda... (2) Byłem stałym Klientem tego lokalu. Na fali powstających w ostatnim czasie... Hamburger nie zgadzamy się z opiniami wcześniejszymi... (1) ...smak nie do zapomnienia i uśmiech kucharza Nie wiem dlaczego tak piszą... Smakosz Przyzwoicie ale nic wyjątkowego (1) Byłem w tym miejscu jeden raz. Wszytsko w tym barze jest przecietne (no może... Marek