Stacja polityczna nie radiowa

Dzisiaj 27.06.2020 roku Pani z radia zet zachęcała do wyjścia w środę na strajk kobiet, taka osoba nigdy nie powinna pracować w radiu i namawiać do strajku.
Radio jest od muzyki i wiadomości a nie od politycznych strajków.
Bardzo się zawiodłem na radiu zet, nigdy więcej nie będę słuchał tego politycznego radia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Radio Zet? Przecież to jest holding Eurozet, który Agora kupiła. A Agora to jest George Soros obecnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ja właśnie będę słuchała!!! To nie jest publiczne, propogandowe radio. W szczególności teraz, gdy my- Kobiety walczymy o swoje prawa. Tak- nasze, kobiet!!! A nie Pana! I nie Pan będzie decydował o tym , jakie treści mogą być przekazywane w prywatnej stacji. Może Pan sobie oglądać i słuchać jedynej słusznej telewizji i jedynego słusznego radia, czegokolwiek. Można przełączyć, jeśli się nie podoba. A ja - na pohybel takim właśnie jak Pan będę słuchała i Radia Zet i TokFM! I jako kobieta- cieszę się, że choć prywatne i niezależne stacje walczą o nasze prawa!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo się zawiodłem na radiu zet, nigdy więcej nie będę słuchał tego politycznego radia

Po tym wpisie Radio Zet przekazało, że ich prezes miał zawał serca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a gdy się skończą pisu dni
i minie czas ich zbawcy
czwórkami będą
do pierdla szli
przestępcy i szubrawcy
o zdrowie dziś
szczególnie dbam
rodacy moi mili
bo jest bezcenne
jeśli mam
tej pięknej dożyć chwili
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Łowca dużo wie. On wie także o programie Cela +. Będzie się więc można go spytać o szczegóły, gdy przeminie czas tej pisowsko/ czarnej hołoty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Domki letniskowe w dobrej cenie (19 odpowiedzi)

Witam. Już się rozglądam za miejscem na przyszłe wakacje i na myśli mamk jakieś fajne i duże...

Jakie ciekawe gadżety do biura podróży (8 odpowiedzi)

Witam, Planuje zakup nowej partii gadżetów dla klientów Biura Podrózy. Specjalizujemy sie w...

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (4 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...