Stacjonarne Notino Gdańsk

Kobitki, czy któraś była w stacjonarnym sklepie Notino w Gdańsku? Czy jest duży wybór pośród asortymentu (w porównaniu do strony)? Mam kawałek, żeby tam podjechać i się zastanawiam czy warto pchać się "tak po prostu" czy lepiej mimo wszystko złożyć zamówienie przez Internet...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłam, ale ciężko mi stwierdzić co z "internetowego" asortymentu było na stanie, a co nie ;-) Jeżeli zależy Ci na jakichś konkretnych produktach to możesz zamówić przez internet i odebrać w sklepie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja ogólnie stacjonarnie nie kupuję, jak już to tylko i wyłącznie właśnie online, najlepiej, mam darmowa przesyłkę, szybko i konkretnie ogarnięte mam zamówienie, do tego często są jakieś fajne oferty promocyjne- zazwyczaj jakieś próbki dostaję i do tego jakiś fajny kod rabatowy na specjalne okazje, nie narzekam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam tak samo, wolę sobie zamówić, bo wiem co i jak i naprawdę paczka zawsze bardzo szybko przyjeżdża do domu. Wiec tylko online.

A jak jest ze zwrotami ?

Normalnie, tylko po prostu masz czas zamiast do 14 dni to 90. No i wiadomo produkt najlepiej zwrócić w opakowaniu, nie zniszczony, więc moim zdaniem to lepiej... Normalne warunki.

no ja perfumy zdecydowanie wolę wybierać stajonarnie, co innego oczywiście, jak mam już jakiś swój sprawdzony zapach, ale jak szukam czegoś nowego to tylko i wyłącznie stacjonarnie

Inne tematy z forum

Feromony damskie (36 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...

Tabletki Cum on opinie (3 odpowiedzi)

Jakie macie opinie na temat tabletek na zwiększenie wytrysku cum on? Czy rzeczywiście poprawiają...

Kosmetyki na lato (30 odpowiedzi)

Jakie stosujecie kosmetyki na lato? Zależy mi przede wszystkim na dobrych kremach nawilżajcych,...