Marcelina - ocena (2) Przecudowne miejsce Marcelina Karolina Starego - opinia (1) Przychodzimy tu z córeczką regularnie od 3 miesięcy i jesteśmy zachwycone.... Karolina Starego D. D. - opinia (1) To takie moje małe miejsce na ziemi gdzie odpoczywam. D. D.
Kasia :) - opinia (1) Uczę się jeździć konno w Stajni Nara od kilku miesięcy. Stajnia nieduża, ale... Kasia :) Xyz - opinia (1) Stajnia na niskim poziomie. Jazdy prowadzą nastolatki, konie nie sa... Xyz Arkadiusz - opinia (1) Szczerze polecam! Fajne miejsce, sympatyczna obsługa, konkurencyjne ceny. Arkadiusz Paulina - opinia (1) Wspaniałe miejsce polecam, profesjonalni instruktorzy, przemiła właścicielka,... Paulina Stajnia Nara to nie to samo co istniejąca kiedyś w tym miejscu Stajnia Tara (1) Czytam tu opinie na temat Stajni Nara sprzed pięciu, a nawet dziewięciu lat,... Ewa 2018.09.11 Ciesze się... (1) Ciesze się, że już tam nie jeżdże! Miałam jazdy z panią Wiolą - ta pani... Nie polecam! upadek dziecka z konia- wina właściciela stajni (1) Moje dziecko spadło z konia, ponieważ właściciel nie zabezpieczył namiotu.... przestraszona mama Polecam! (1) W stajni jest miło i można się wiele nauczyć.Polecam P.Iwonę. Oliw podziękowania dla Ewy (1) Jeżdże w Stajni Tara kilkanaście lekcji.Moją instruktorką była Ania bardzo... teresa.jarkiewicz@gmail.com super stajnia (1) najlepsza instruktorka to Ania. dba o nasze bezpieczeństwo, jest wymagająca i... gucha Grom z Tary (1) a czy ktos pamięta konia Grom, który kiedyś chodził w Tarze? wiecie, co się z... mery182 konie prywatne w Tarze? (1) Hej! Czy w stajni Tara stoją konie w hotelu? Jeżeli ktoś wie proszę o... dr