Polecam...Magiczne miejsce (1) Bardzo pięknie usytuowana stadnina. Wszyscy instruktorzy są bardzo dobrze... Alicja Byłam i POLECAM! (1) Jeżeli chcecie fajnie spędzić czas w miłej atmosferze z cudownymi końmi i... Meg Rewelacja (2) Najlepsze miejsc dla tych, co kochają konie, można tu zacząć naukę w każdym... Rodzina
Bardzo polecam (1) Wow, tak przyjaznej, domowej atmosfery to chyba "ze świecą się nie znajdzie"... Magda Polecam! (1) Atmosfera naprawdę przyjazna. Panie instruktorki przesympatyczne, które dają... Ola Najlepsza stajnia na ŚWIECIE lepszej nie znajdziecie!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Rodzinna atmosfera. Bardzo miłe panie instruktorki, dają dużo pomocnych... Agata T. POLECAM I ZACHĘCAM WSZYSTKICH :) (1) Do tej stajni chodzę od samego początku, dzięki Pani Agacie, Pani Kasi i Pani... Ola Jak najbardziej polecam (1) Podczas hipoterapii nie trzeba prowadzić konia z dzieckiem co jest naprawdę... ... Najlepsza stajnia na świecie! (1) Cudowne miejsce! Konie niesamowite zarówno pod względem urody jak i... koniara z Gdańska Fenomenalność (1) Nic dodać, nic ująć. Tam po prostu trzeba iść. Kto raz pójdzie, ten będzie... Marta K. Dagon - opinia (1) Super atmosfera, bardzo przyjemny sposób na aktywne spędzenie czasu. Dagon Super stajnia! (1) Fantastyczne konie - można je tylko kochać. Przemiłe Panie, które... Meg Jazda konna z nastawieniem na dzieci (1) Chodzę na lekcje jazdy konnej z moją córką do p. Agaty od zeszłego lata,... Ilona Cudowne miejsce! (1) Bardzo kompetentne, sympatyczne, życzliwe i wyrozumiałe Panie Instruktorki!... Iza chapeau bas! Na prawde doskonale (1) Bardzo dobre miejsce do nauki jazdy konnej i relaksu dla juz doswiadczonych.... LukaszGebski Jak w Bieszczadach... (1) Polecam jazdę w terenie jeżdżącym, widoki bieszczadzkie, można się... bieszczadzki anioł super (1) - bardzo miłe, zrównoważone delikatne konie - bardzo miła pani instruktor -... gosia Polecam! (1) Chodzę już do tej stajnia ponad miesiąc.Bardzo miło mi się tam spędza... Agata Genialna stajnia (1) Konia śliczne, mądre i zrównoważone, widać że lubią ludzi, chętnie... Magda Super !!! (1) Dziś gdy słoneczko cudownie grzało wybrałam się z wizytą do tej cudownej... O.J